2777
2789
عنوان

حرف یه پسری ذهنم و مشغول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 57 پست
نه خداوکیلی یکم بهش فکر کن چرا نداری خب؟

اگه داشتم ، حداقل یدونه پیشنهاد رو داشتم

هیچی نیست ، نه خاستنار دارم ، نه کسی میخواد باهام حرف بزنه 

مشخصه جذابیتی ندارم ، با اینکه از لحاظ ظاهری مشکلی ندارم

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه داشتم ، حداقل یدونه پیشنهاد رو داشتمهیچی نیست ، نه خاستنار دارم ، نه کسی میخواد باهام حرف بزنه م ...

نمیدونم بعضی پسرا میدونی یه جوری خجالتی ان 

خودشونو در حد بعضی دخترا نمیبینن 

از دور نگاه میکنن و حسرت میخورن و چیزی نمیگن 

ای خدا حفظت کنهخیییلی

هعی جون بکن هعی تلاش کن 

باز نگاه کن ای بابا هیچی به هیچی 

مبخواستم فلان چیزو بگیرم تا پولامو جمع کردم دو برابر شد...

الان توی این وضعیت اگه پسری خانواده ی پولدار نداشته باشه به چشم نمیاد و دخترا ردش میکنن 

یا باید خیلیییی خوشگل و خوش هیکل و با ادب و بسان باشه یا پولدار 

نمیدونم بعضی پسرا میدونی یه جوری خجالتی ان خودشونو در حد بعضی دخترا نمیبینن از دور نگاه میکنن و حسرت ...

چی بگم

خودمم نمیدونم چخبره

اعتماد به نفسم خیلی پایین اومده

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

چصناله 😑میگفتی اتفاقا شمااا بدون هیچکاری با یکم زبون ریختن مخ میزنین ما باید کلی پول لباس و میکاپ و ...

اینم حرفیه 

خرج و مخارج لباس و روتین و لوازم ارایش و ...

داره کمرم و میشکنهههه