2777
2789

چند هفته پيش با دوستم دعواى بدى كرديم سر يه مسئله كوچيك ، البته اون بچه بازى درآورد و تهمت زد بهم

حالا بعد از دو هفته پيام داده دلم تنگ شده ميام دنبالت بريم بيرون

من موندم چه كنم برم يا نه ؟ يه جورايى بدم اومده ازش 

نه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ....معلوم نیست تو این دوهفته کجا رفته و چیکار کرده و زودتر دست پیش گرفته ....حالا که اب ها از اسیاب افتاده اومده دنبالت ...قدر خودت را بدون 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه ....معلوم نیست تو این دوهفته کجا رفته و چیکار کرده و زودتر دست پیش گرفته ....حالا که اب ها از اسی ...

آره واقعا … بره گم شه .. فقط هم بلده تهمت بزنه چندبار دلمو شكونده 

آره واقعا … بره گم شه .. فقط هم بلده تهمت بزنه چندبار دلمو شكونده

ادم سمی و به درد نخوریه ...اصلا نرو ، حیف اعصاب ، آبروت و جوونیته که پای این موجودات به درد نخور حروم بشه ....

اینها را مادرهاشون ادم حسابشون نمیکنن دختر میبینن فاز ادم بودن برمیدارن ...

ادم سمی و به درد نخوریه ...اصلا نرو ، حیف اعصاب ، آبروت و جوونیته که پای این موجودات به درد نخور حرو ...

وااااى دقيقا همينى كه ميگى بخدا مادرش هم آدم حسابش نميكنه ، گُل گفتى بخدا 👏👏👏👏

وااااى دقيقا همينى كه ميگى بخدا مادرش هم آدم حسابش نميكنه ، گُل گفتى بخدا 👏👏👏👏

میدونم دیگه ، اطراف من اینقدر پسر مجرده اس و پاس و به درد نخوره که نگو .....خودمم ی روزی جوونی کردم حالا ازخودشون هم بهتر میشناسمشون ....