2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسری که چند تا چند تا عکس بخواد هنوز هیچی نشده کنسله😂🚶‍♂️

چرا اینقدرگیرن به عکس فرستادن واقعتا چراااا؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

اول بگم که اشتباهه آدم بره به پسر بگه ازت خوشم میاد و عاشقتم. مورد دوم اینکه هی عکس میخاسته میخاسته مطمئن بشه خودتی و بعدشم می‌خواسته قیافتو قشنگ ببینه چون میگی با هم رفت و آمد نداریم. مورد سوم اینکه بله دوست عزیز پسره درست میگه شما الان 18 سالته و احساسات 18 سالگی با 25 سالگی فرق داره و معیار ها. دیگه نمیدونم چی بگم 

من خرو بگو که رو یکی سه ساله کراشم نگفتم بهشپسره چند سالشه خودش

۲۵ میگه ولی من مطمئنم ۲۳ 

یجوری غیر مستقیم بهش بگو  به نظرم

خیلی بده آدم حرف دلشو نگه مگه دنیا چقدره که نتونیم به خواسته هامون نرسیم؟

حق توهین ندارید دوست عزیز! وقتی شما این آدمو نمیشناسید!!! بعدشم خودش گفت عکس بده ببینمت ار خودت چیز ...

طرف فامیله فقط کافیه بشینه پیشه چندتا فامیله دیگه بگه دختر فلانی از خودش برام عکس میفرسته منو میخواد. اونوقت همه میفهمن 

حق توهین ندارید دوست عزیز! وقتی شما این آدمو نمیشناسید!!! بعدشم خودش گفت عکس بده ببینمت ار خودت چیز ...

مگ نمیگی فامیله فامیل ندیده تورو 

عکس تو میخاد چیکار 

یا برات داستان دزست کنه یا عم چیز دیگ 

۱۸ سالته بپا گول نخوری از ما گفتن 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶