2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

23 بازدید | 0 پست

سلام.من شونزده سالمه اما خب دهمم در اصل باید یازدهم میبودم و بخاطر علاقه ای که به رشتم نداشتم پارسال مدرسه نرفتم و امسالم رشتم خیاطی کار دانشه.مشکل اصلی من اینه که هشکی نمیفهمه درد من چیه اصلا بعضی اوقات خیلی گریه میکنم اما برای کسی مهم نیس اصلا نمیگن چطورته؟خواهر و برادرم فک میکنن که من همه پولای پدرمو خرج میکنم در صورتی که اصلا اینجوری نیس میگن تو پول کرایه ماشین میدی میری مدرسه اگه همون مدرسه قبلی میموندی پیاده میرفتی اینقدم پارچه نمیخریدی در صورتی که خواهرم خودش رشتش این بوده و همه لباساشو نصفه ول کرده اما من همشونو میدوزم چون خیاطی رو دوست دارم برادرم همش گوشیشو خراب میکنه پدرمم براش میخره خواهرم هرچیزی میخواد باید براش بخرن خودش پارسال نزدیک پونزده میلیون خرج دندوناش کرد اونم فقط دوتا دندون برادرمم موتور گرفته اما من نمیدونم این وسط چه گناهی کردم خواهرم موقعی مامانم مریضه اصلا اشپزی نمیکنه در صورتی که دوسال از من بزرگتره همش من باید اینکارو انجام بدم اما همیشه خدا خواهرم پیش همه عزیزتره من چیزی نمیخوام میگم فقط چیزی که واسم میخرین منت نزارین من مثل بقیه بچه هاتون بابامم همش بهم میگه تو بلند پروازی اخرشم با سر میای زمین اما خب من دوست ندارم همین زندگی رو در ایندم داشته باشم ایا این گناهه؟