2777
2789
عنوان

جاری بیشعورم میگف چون خودتو شوهرت oمنفیه خونتون بچتون مشکل دار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جفتشونو ضایع کن خبمن‌بودم کاری میکردم جوری لال شه منو دید راهشو کج کنه

ن من چیزی نگفتم انقد حسادت کردن بین شوهرمو خانوادشو بهم زدن کار کشید ب کتک کاری دو برادر 

برا همین زیاد قاطی نمیشم من ب اندازه کافی بدبختن

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
بچم کولیک داشت بردمش دکتر ب همه گفته بچه جاریم همیشه مریضه😐

زنگ می‌زدی میشستیشا میگفتی مگه وقتی مریضه تو ازش نگهداری میکنی یا کارای خونمو برام انجام میدی ک میری عیب رو بچه م میزاری 

چقد بعضیا مضخرفن

زنگ می‌زدی میشستیشا میگفتی مگه وقتی مریضه تو ازش نگهداری میکنی یا کارای خونمو برام انجام میدی ک میری ...

کلا زیاد درگیرشون نبودم سطحشون خیلی پایینه ده سال ازم کوچیکتره لباسای بچمو می‌دزدید از تو کمدش چون با بچش همسن بودن

زنگ می‌زدی میشستیشا میگفتی مگه وقتی مریضه تو ازش نگهداری میکنی یا کارای خونمو برام انجام میدی ک میری ...

ببخش ده سال بزرگتره

میگف خونتون مثه آهنربا همو پس میزنن دوتا منفی😂😂😂

جرر خوردم 🤣🤣🤣🤣بگو بزن گوگل، فصل 3 زیست دوازدهم، جدول پانت 

تا یاد بگیره ضرب او منفی در او منفی چ میشه

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
جرر خوردم 🤣🤣🤣🤣بگو بزن گوگل، فصل 3 زیست دوازدهم، جدول پانت تا یاد بگیره ضرب او منفی در او منفی چ ...

با آهن ربا اشتباه گرفته خانوم لیسانسه

با آهن ربا اشتباه گرفته خانوم لیسانسه

برای شوخی میگفتی میگم چرا روزای اول نمی تونستم بچمو بغل کنم، مثل قط نا هنام از هم پرتاب می‌شدیم 

برای شوخی میگفتی میگم چرا روزای اول نمی تونستم بچمو بغل کنم، مثل قط نا هنام از هم پرتاب می‌شدیم

وای😂😂😂😂😂😂تو شکمم همش می‌چسبید ب دیوار بچم 😂😂😂الآنم تو شکمم دارم وقتی درش بیارن شاپ میچسبه به ی آدم گروه خونی مثبت😂😂😂

وای😂😂😂😂😂😂تو شکمم همش می‌چسبید ب دیوار بچم 😂😂😂الآنم تو شکمم دارم وقتی درش بیارن شاپ میچسبه ب ...

اراره 

شنیدم موقع زایمان، مامای خلاف گروه خونی بچه میارن که بچه با قانون جذب، جذبه ماما بشه بیاد بیرون 

جالبه