2777
2789
عنوان

پاهای مرغ تا حالا خوردین خوبه یانه

192 بازدید | 20 پست

برای استخون درد مفیده؟

کاربر آقا هستم درباره اسمم سوال نکنید اسم سریال ملک شب بود منم از سریالش خوشم اومد گذاشتم ملک شب😎

خوردم 

نمیدونم مفیده یا نه

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلسیمش بالاست ولی چون آبش ژله ای میشه من بدم میاد تو سوپ قبلا چند بار ریختم

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
عالی وخوشمزه وچسبونکی.سوپش محشره.من که عاشقشم وخیلی هم خاصیت داره

عزیزم میشه دستور پختشو بگی ؟ 

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

نخوردم عرضه خوردن ندارم خیلی مفیده برای پوست یبار گرفتم اوردم تا ۶ ماه داخل فریزر بود جرات نکردم بپز ...

چرا خوشمزه ست که آبشو بخورین خودشو نخورین

کاربر آقا هستم درباره اسمم سوال نکنید اسم سریال ملک شب بود منم از سریالش خوشم اومد گذاشتم ملک شب😎