2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8590 بازدید | 402 پست
چه ربطی داره همشون خواننده انحالا اونا سوپر استارن لخت بشن این چون خواننده خوبی نیست نباید لباس لخت ...

این شوهر داره درستشو خودشو میماله ب پسرا؟استوریای دیاباته رو دیدی؟

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ربطی داره همشون خواننده انحالا اونا سوپر استارن لخت بشن این چون خواننده خوبی نیست نباید لباس لخت ...

کاری به اشتباه و درست ندارم 

این خانم اصلا در سطحی نیست که با جنیفر لوپز مقایسه اش کنید 

جنیفر هرچی که هست ، از هنرش پول در میاره نه بدنش

هنرش هم رقص و آوازه 

ولی این خانم تن فروشی مجازی می‌کنه ، عکس برهنه می‌ذاره تا فااوور هاشو بالا برن و پول دستش بیاد 

یکی هستن؟ 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

زن رونالدو کجاش مث اینه؟مگ فقژ پوشش مهمه؟

خداییش چی میزنید

زن رونالدو رو ندیدی سرو وضعشو

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
جنفر هنرش رقص آوازهفقط داخل کنسرت بعد اینکه از بن افلک جدا شد لباس بادی سوت پوشیداین خانوم متاهله و ...

من نمیفهممت اصلا 

سفسطه چینی 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
آدم ها طبق اعتقاداتشون زندگی میکننبرای چی اینجوری میگید؟؟؟زن رونالدو هم پوشش مثل ایشونهچرا به اون نم ...

زن رونالدو کجاش مثل اینه خدایی

اون میره خودشو کامل به مردا بماله به بهونه موزیک ویدیو وقتی هنوز هم قانونی شوهر دار حساب نمیشه؟

شاید لباس فیت بپوشه ولی فقط میاد از با.پسن و سی.پنه بزاره؟

خود رونالدو هم اگه زنش اینجوری بود کات میکرد مطمینا

اصالت یعنی که اگه شرایط عوض شد تو ارزشات رو زیر پا نزاری☺️❤️

نه ربطی به ارزش زیر پا گذاشتن نداره 

شما داخل ایران ه مسایل خط قرمزه خارج از کشور یه سری مسائل 

اتفاقا کار راحتی هم نیست 

دوره عوض شده جذابیت ظاهری هم درآمدزا هست هم توی ازدواج آینده و حتی آرامش کاری موثرهشما ببین الان این ...

ببخشید ولی به نظرتون استفاده از جذابیت ظاهری برای درآمدزایی و..  توهین به شخصیت زن نیست؟! یعنی زن هیچ هنری جز مانور دادن رو صورت و بدنش نداره؟! 

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

کاری به اشتباه و درست ندارم این خانم اصلا در سطحی نیست که با جنیفر لوپز مقایسه اش کنید جنیفر هرچی که ...

آهان جنیفر برای ثواب دنیوی عکس لخت میذاره 

چرا میاد کنسرت یه ماکسی نمیپوشه ؟؟؟

چرا مقاومت میکنید در برابر فهمیدن اصلللللل منظور

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
کاری به اشتباه و درست ندارم این خانم اصلا در سطحی نیست که با جنیفر لوپز مقایسه اش کنید جنیفر هرچی که ...

اهان دقیقا من همینو میگم

جنیفر نی هم بپوشه یه برنده

با صدا و آواز و رقص پول درمیاره

این اگه گونی بپوشه باس..ن و سی.پنه نشون نده هیچی نی

کامنتات رو مییبینم کیف میکنم 

چه قدر عقاید همه پیروان راستین ادیان ابراهیمی شبیه همه😍❤️

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

آدم ها طبق اعتقاداتشون زندگی میکننبرای چی اینجوری میگید؟؟؟زن رونالدو هم پوشش مثل ایشونهچرا به اون نم ...

بله دقیقا هرملیتی فرهنگ خودش رو میطلبه! بلاخره تو فرهنگ ما این چیزا درست نیست!!! 

ولی همهه جای دنیا حیا داشتن رو دوست دارن 

کار به مذهب ندارم،،،، ولی خب ادم یه مقذار حیا داشته باشه بهتره 

کسی با خواننده شدنش کاری نداره 

یا حتی به بی حجابیش

ولی اخه درسته عکس سک سی؟؟؟ 

درسته کلیپ سک سی بگیره؟؟؟ 

چرا خواننده س کسی شده؟؟؟؟ 

خب مثل ادم خواننده میشد 

والا من ندیدم زن رونالدو با مردها کلیپ سک سی بگیره و لاس بزنه!!!