خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
حتما میخونم باز میشه فردا برای منم فردا دعا کنی با نامزدم آشتی کنیم زود همه چی درست شه ۳ساله عقدیم ...
افرین دختر خوب❤️ فردا روز آرزو هاس و خیلی ها روزه میگیرن خودتم دعا کنی بهتر حاجت روا میشی تا من که بنده ناپاکی ام💔😔
ولی چشم اگر خدا قبول کنه فردا میخوام روزه بگیرم و دعا بخونم شما رو هم دعا میکنم خوشبخت بشید الهی ❤️
همیشه بخندی عزیز دلم:)
دعای ناد علی رو از گوگل بگیر مشخص هست که عزیزم سوال نداره 🥲
گرفتم حتی نوشتم تو دفترم چون زیاد گوشی نمیتونم بگیرم🥺 چند جا تو گوگول اون کلمه رو اونطوری نوشتن من ...
عزیزم من دعای که میخونم الان دیدم نوشته المُستَغیثینَ (همون کلمه اولی که نوشتی )با همون میخونم ….