2777
2789

حالم خیلی بدههه توروخدا یه چیزی بگین 

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

فردا نادعلی بخون شب ۱۴مرتبه با ۱۰۰صلوات خوبه

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فردا نادعلی بخون شب ۱۴مرتبه با ۱۰۰صلوات خوبه

دوبار خوندم نشد😭😭

دوتا شب جمعه

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

دوبار خوندم نشد😭😭دوتا شب جمعه

نگو نشد اینجوری میگی بد تر بی اثر میشه عزیزم:)

بخون عالیه دوباره بخون نا امید نشو❤️

یا حدیث کسا بخون ..

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

نگو نشد اینجوری میگی بد تر بی اثر میشه عزیزم:)بخون عالیه دوباره بخون نا امید نشو❤️یا حدیث کسا بخون . ...

حتما میخونم باز 

میشه فردا  برای منم فردا دعا کنی با نامزدم  آشتی کنیم زود همه چی درست شه ۳ساله عقدیم شاید خدا از زبون شما قبول کرد😭😭🥺🙏

حتما میخونم باز میشه فردا برای منم فردا دعا کنی با نامزدم آشتی کنیم زود همه چی درست شه ۳ساله عقدیم ...

افرین دختر خوب❤️
فردا روز آرزو هاس و خیلی ها روزه میگیرن خودتم دعا کنی بهتر حاجت روا میشی تا من که بنده ناپاکی ام💔😔

ولی چشم اگر خدا قبول کنه فردا میخوام روزه بگیرم و دعا بخونم شما رو هم دعا میکنم خوشبخت بشید الهی ❤️

همیشه بخندی عزیز دلم:)

دعای ناد علی رو از گوگل بگیر مشخص هست که عزیزم سوال نداره 🥲

دعای ناد علی رو از گوگل بگیر مشخص هست که عزیزم سوال نداره 🥲

گرفتم حتی نوشتم تو دفترم چون زیاد گوشی نمیتونم بگیرم🥺 

چند جا تو گوگول اون کلمه رو اونطوری نوشتن من شک دارم کدوم میشه

گرفتم حتی نوشتم تو دفترم چون زیاد گوشی نمیتونم بگیرم🥺 چند جا تو گوگول اون کلمه رو اونطوری نوشتن من ...

عزیزم من دعای که میخونم الان دیدم نوشته المُستَغیثینَ (همون کلمه اولی که نوشتی )با همون میخونم ….

عزیزم من دعای که میخونم الان دیدم نوشته المُستَغیثینَ (همون کلمه اولی که نوشتی )با همون میخونم ….

خیلییییی ممنونم عزیز دلمممم🙏❤️❤️❤️❤️