2777
2789
عنوان

نرسیدن ب عشقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 87 پست
خداروشکر نرسیدم🤤😂

چرا 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم الان چهار ماهه گذشته عزیزم ما دوست بودیم بعد نامزد کردیم ی هفته مونده ب عقد مامانش دخالت میکرد م ...

عزیزم میدونم درکش سخته اما باور کن باور کن باور کن اگر کسی وااااقعا عاشق تو باشه  اگه واقعا مال تو باشه تو سرنوشتت باشه هیییچ وقت نمیتونه رهات کنه 

نه با حرف کسی نه با اجبار کسی چون نمیتونه میدونی دلیلی نداره فقط نمیتونه💔

من همیشه فهمیدم یه حکمتی تو کار خداست 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
عزیزم میدونم درکش سخته اما باور کن باور کن باور کن اگر کسی وااااقعا عاشق تو باشه اگه واقعا مال تو ب ...

امیدوارم عزیزم خدا حکمتشو زود بهم نشون بده منم بندشم خیلی درمونده شدم 😔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

چرا

آدم نبود.اگه باهاش بودم جز خورد شدن من چیزی نصیبم نمیشد😟

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

دقیقا معتقدم یه مرد اگر کسی رو بخواد براش از جون مایه میذاره میجنگه

میگم شاید من بد اخلاقی کردم اما یعنی تقاصش رفتن بعد چند سال بود؟😔

یه کتاب هست شوهر آهو خانم امضاتو دیدم یادش افتادم

کتاب قشنگیهههه؟🥺

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

امیدوارم عزیزم خدا حکمتشو زود بهم نشون بده منم بندشم خیلی درمونده شدم 😔

انشالله دلت اروم بشه ❤اهنگ شاد گوش بده و تو جمع باش ورزش کن اگه دوست داری نماز بخون ارامش داره❤

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
حالا همه ی شما ها اگه با عشقتون ازدواج کرده بودید همش تاپیک دعوا با شوهر میزدید و مثل کارد و پنیر بو ...

نمیشه گفت تو هر مدل زندگی دعوا هست عزیزم 

انشالله دلت اروم بشه ❤اهنگ شاد گوش بده و تو جمع باش ورزش کن اگه دوست داری نماز بخون ارامش داره❤

اوهوم نماز مرتب میخونم فداتشم عزیزم ♥️

میگم شاید من بد اخلاقی کردم اما یعنی تقاصش رفتن بعد چند سال بود؟😔

ببین میدونم غم انگیزه ولی اون رفت چون نخواست چون آدم موندن نبود

وگرنه مامان و باباهامونو ببین فکر کن چقدر با هم دعوا کردن تو زندگی مشترک چقدر از دست هم عصبانی بودن و سرسنگین شدن ولی باز کنار هم موندن و زندگی ساختن

اگه با هر بدخلقی تو هر رابطه یا زندگی مشترک طرفت بخواد بذاره بره که سنگ رو سنگ بند نمیشه دختر