2777
2789

این شماره به اسم منزل  پیله ور بیست روز پیش  پونصد تومن از من بیعانه گرفته و کلاه بردار هست و زنگ میزنیم یا میگه اشتباه گرفتید در حالیکه خودشه و آخرش میگه میخواستی نریزی ،ازتون می‌خوام شماره رو یادداشت کنید و گاه و بیگاه  بهش زنگ بزنید تا امثال این آقا آسایش نداشته باشند . هرکس تماس گرفت به من اطلاع بدین موقع معامله حتی خواستن کل مبلغ رو واریز کنم که من فقط پونصد بهشون ریختم .شماره همراه ،شماره منزل و شماره کارت دارم. شماره منزلشون باعث اعتماد شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگر واقعا باند کلاهبرداری که …

یعنی چی ؟   دقیقا فردای همون روز هم از یجا زنگ زدن که شما ساعت برنده شدی به مبلغ پنج میلیون و میاد جلوی منزلتون وشما تنها ششصد تومن پرداخت کنید دقیقا فردای همون روز که من فکر نمیکنم بی ربط به همین شماره باشه 

یعنی چی ؟ دقیقا فردای همون روز هم از یجا زنگ زدن که شما ساعت برنده شدی به مبلغ پنج میلیون و میاد ج ...

نمی دونم ولی برای اینیکه میفرمایین اومد در خونمون یادمه یکی از دوستام گفتش یکی زنگ زد بود ساعت برنده شدین ۵ میلیون میگه هیچ پولیم نده پستش میکنیم جلوی خونه فقط ۵۰۰ کرایه پاکت پستی و هزینه پستی خلاصه اینارو بده ۵۰۰ داده شده بود ساعت یک ساعت پلاستیکی بچگونه بودش

«شاهی بدون کلاه»

نمی دونم ولی برای اینیکه میفرمایین اومد در خونمون یادمه یکی از دوستام گفتش یکی زنگ زد بود ساعت برنده ...

معلومه اینجور تماسها که معلوم نیست کجاست الکیه ، الان همه دنبال پولن اونوقت ساعت پنج تومنی رو زیر قیمت به کسی بدن  بعدم جوایز که پرداختی نباید باشه ، من خیلی احتمال میدم این شرکت و آگهی ها کار یک تیم باشه و همین آقا صاحبشون باشه چون بقیه شماره ها رو خانم ها جواب میدن