2777
2789
جدی هیچ وقت نمیگف عکس بفرست😂ویدیوکال زیاد میزدیم،ویدیومسیجم زیاد داشتیمزیادم بیرون میرفتیمپروفایلمم ...

پس تند تند دیده بودت سر اون نمی‌گفت

من بعد مدت ها گفت عکس بفرست. فرستادم هیچی نگفت

ناراحت شدم

الان ازدواج کردید؟چه با ذوقاگر هیچی نگن نشونه چیه

بله ازدواج کردیم 

نمیدونم والا عجیبه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس تند تند دیده بودت سر اون نمی‌گفتمن بعد مدت ها گفت عکس بفرست. فرستادم هیچی نگفتناراحت شدم

نه باید واکنش بده

اگه نمیده خوب نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چقد یبسه

یکی دیگم بود

وقتی منو می‌بینه خیلی قربون صدقه می‌ره خیلی زیاد

اصلا من ساکت می‌شینم اون هی نگاه می‌کنه و میگه

تو چت هم میگه

الان نمی‌دونم چیشد .. ناراحت شدم

یکی دیگم بودوقتی منو می‌بینه خیلی قربون صدقه می‌ره خیلی زیاداصلا من ساکت می‌شینم اون هی نگاه می‌کنه ...

خیلی باهاش گرم نگیر یه مدت

ولش کن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨