2777
2789
عنوان

اگر مهمون اینجوری داشته باشید چه برخوردی کنم که نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 23 پست

داداشت عکس العملش چیه!

منظور ارث و میراث دارن!

خدا رحمت کنه 🖤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی محلیشون کنیین ببینین گورشونو گم میکنن دیگه

من اولین بار بود میرفتم خونه دومادمون شهرستان

نیومد سلام علیک کنه، جارو گرفته بود دستش یعنی که کار دارم

توبه کردم دیگه نرم

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

خواهرهای داماد شوهرم 

واقعا خوب بودن بدای خواهرشوهرم جوری که خودش اعتراف میکنه

اینا جوری سر ارث بین خواهر بردار هم زدن الان دشمن همن و نقشه اصلی این کار زیر سر مادرشوهرم و دخترش بود 

تاپیک شما رو خوندم ذهنم اون‌سمت رفت

از طرف دیگه رو منم میخواستن کار کنن که آره بابات تا زندس باید سهمت بده یعنی ۱۳ سال حرفشون همین و همسرم خیلی پر میکنن و از طرفی شوهر من خیلی بهشون کمک مالی میکنه

اگه منظور دار میان یکم محتاط باشین 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
داداشت عکس العملش چیه!منظور ارث و میراث دارن!خدا رحمت کنه 🖤

دقیقا همینه

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

خواهرهای داماد شوهرم واقعا خوب بودن بدای خواهرشوهرم جوری که خودش اعتراف میکنهاینا جوری سر ارث بین خو ...

دقیقا برای همین منظور میان 

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

دقیقا برای همین منظور میان

خدا کمکتون کنه 

مراقب رفتارت با داداشت باش نذار فاصله بندازن

خدا شر این افراد به خودشون برگردونه

خدا کمکتون کنه مراقب رفتارت با داداشت باش نذار فاصله بندازنخدا شر این افراد به خودشون برگردونه

الهی آمین 

ممنون