دیروز تو باشگاه داشتم حرکتارو میرفتم به به دختره گفتم که حوله تو ورمیداری که من این حرکتو برم اومد حوله شو ورداشت بعد خودشو دوستش اومد بهم گفتش که این حرکتو اشتباه داری میری و دوستشم کفت که من دورتادور نگات کردم این حرکتو اشتباه رفتی اون یکی حرکتتم اشتباه رفتی اون یکی هم نگاه کردم اشتباه رفتی!!!!من قبلا یعنی ۳ ساله باشگاه میرم.و ۴-۵ بار مربی گرفتم خصوصی.ناراحت شدم اینکه این دختره نشسته دورادور منو نگاه کرده که ببینه من دارم چیکار میکنم !!!فکر کن این دو نفر رو من زوم کردن تو باشگاه که ببینن چیکار میکنم!بعد یکیشون هیکلشو با پودر ساخته حتی پودر هم میاره باشگاه میخوره از اون دخترایه معذرت هرزه ست و قیافه شم کوبیده شده اصلا چهره خوبی نداره خدایا منو ببخش.خوب بدم میاد که اینا تو باشگاه منو زیر نظر گرفتن تک تک حرکتامو دقت میکنن که ببینن چیکار میکنم!اتفاقا مربی خودم که از اون باشگاه رفت با اینکه تازه اومدم این باشگاه و بین جلسات تمرینم چند ماه فاصله افتاده هم بهم گفتش که سرشون های خوبی داری.و اندامم اصلا بد نیست تعریف از خود نباشه.جالا شما جای من باشید با این دو تا چطوری رفتار میکنید؟بهشون سلام میدید یا نادیده شون میگیرید؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید🙏🙏🙏🙏🙏بعد یکیشون که همه حرکاتمو زیر نظر گرفته بود مثه بز فقط نگاه میکنه!!!البته مربی هست و تازه اومده اما مربی من نیست.من رو حرکاتم دقت میکنم و تمرکزی میرم اما آخراش دیگه خسته بودم و سبک کردم حرکاتمو که بکیشون اومد وزنه رو سنگینه کرد گفتش که سنگین بهتره!!!!منم میدونم سنگین بهتره اما آخرابه تمرینم بود و خسته شده بودم.
من حسم این بود که میخواستن دوستانه کمکت کنن. شما ناراحت شدی کلی هم برچسب بهشون زدی تو حرفات. من تو اینجور مواقع میگم درستش چجوریه چون مربی قبلیم اینجوری با من کار کرد. اگه کارش منطقی بود قبول میکردماگه نه کار خودمو ادامه میدادم
سلام عزیزم بهتره انقدر خودتو درگیر دیگران نکنی اونام بقول معروف ازون ادمهای نخود هر آشی هستن ک توی کار همه دخالت میکنن و نظر میدن پس بهتره باهاشون بحث نکنی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آخه همون مربی تو باشگاه چشم از من ورنمیداره خیلی نگاه میکنه و نگاهش حسخوبی بهم نمیده اذیت میشم
ببین کلا مربی ها همینجوری ان اکثرشون. میتونی بهش به شوخی بگی که توجه بهت نکنه ولی عموما همیشه توجه دارن که آسیبی به خودت نزنی. یوقتایی یه حرکت اشتباه میتونه حتی دور از جون فلجت کنه یا یه بلایی سرت بیاره که نیاز به جراحی و هزار تا دوا درمون پیدا کنی. معمولا یا بهتره مربی واسه خودت داشته باشی یا اگه نداری از تجربه بقیه استفاده کن. گارد نگیر