2777
2789
دلم تنگ شده بودددددمرسییی🎀

🫂💘فدای‌دلت‌خب

🤍🖇

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گذاشته کنار بابا لاغر کرده عالیه دلم سوخت جای ادل رو گرفت 😂

بابا چاق نبوده هیچوقت بنظرم پرفکت ترین بدن رو داره ولی کلا علاقه به سفر و غذا داره و الانم که بنظر نامزد کرده تا ببینیم بعدا چی کار میکنِ

من اولین بار cheap thrills و unstoppable رو شنیدم و با اینکه بچه بودم خیلی ارتباط برقرار کردم. بعد ت ...

من اهنگ courage to change ش رو وقتی گوش میدم انگار روحم ازاد میشه

و اهنگ unstoppable رو اگه اشتباه نکنم اول ازش شنیدم

درکل همه اهنگاشو دوست دارم

اسی امضات یعنی چی؟ چرا نمیفهممش اصن

از این قراره که درس خونده نمیشه پشت برگه نوشته میشه استاد دیشب با عشقم بودم گشت و گزار ده سال بعد استاد میبینه اونو که موهاش سفید شده و بچه دار شده بعد ته دلش میگه کاش میتونستم بگم داستان امامزاده صالح و عشقم الکی بود اونشب فقط به یادش بودم و هوا سرد بود

تو خوبی همه بد 😐