2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

69 بازدید | 4 پست

سلام 

اگر به شما می گفتند که یک آقا پسر دانشجو به خواستگاری فرزند شما آمده است یعنی اون آقا پسر به این نیت به قصد صحبت کردن والدین اون شخص می‌آمد (جدای از شرایط مالی خود او و شرایطی که والدین اون آقا می‌توانستند برای او فراهم کنند)

در اینکه به علت عدم شغل و برخی شرایط دیگر این آقا شرایط ازدواج ندارد بحثی نیست اما در کل سوال من این هست چه برخوردی با او می کردید مثلا برخورد بدی می کردید یا به طور مثال می گفتید در نهایت احترام در این شرایط ازدواج به مصلحت شما نیست و...

ببخشید ولی تو این اوضاع کدوم آدم عاقلی دخترشو میده دست پسر دانشجو اصلاً دانشجوی پزشکی دیگه از دانشجوی پزشکی بالاتر نداریم ارزش نداره به نظرم مگه اینکه دو نفر خیلی عاشق باشن

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید ولی تو این اوضاع کدوم آدم عاقلی دخترشو میده دست پسر دانشجو اصلاً دانشجوی پزشکی دیگه از دانشجو ...

توی فامیل های ما که همه پسرایی که فرهنگیان قبول شدن سال بعدش عقد کردن