یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
توی گوگل بزن تنها مسیر آرامش، کانال ایناست. کانال تنها مسیر آرامش کانال عمومی هست، ولی همسرداریش عالیه، 300 تومنه ولی 300 ملیون ارزش داره. حتی میگه چی اس ام اس بدی، چیکار کنی... کاملا عملی، دوستان لطفا سریع تجویز طلاق ندین.برای زندگیت بجنگ، شده به خاطر بچه ات
الان امتحانت این مرده بجنگ ببین چیکار میکنی، وقتی برگه کنکور میارن، این دور از عقلانیت هست که برداری برگه رو به خاطر اینکه سخته پاره کنی، یا اینکه شانسی هی پشت کنکور بمونی شاید سال بعد خوب بشه.... تنها راهش تلاش و تلاش... مطمئن باش خدا هم کمک میکنه. البته تلاش حساب شده نه مشاوره های خاله و خاله زنکی
طلاق بگیرم بعدش چکارکنم جاییوندارم که برم پول وشغلی هم ندارم
اگر داشته باشی هم به طلاق فکر نکن. ببین کار اشتباهی هست که کار تکراری رو انجام بدی و نتیجه متفاوت ببینی، خواهش میکنم حتما توی دوره همسرداری شرکت. کن. به خدا هیفه عمر خودت و بچه ات و حتی شوهرته. برای زندگیت 300 تومن حاظری خرج کنی؟