2777
2789
عنوان

ازشوهرم متنفرم

268 بازدید | 32 پست

سلام شوهرم خیلی بداخلاق وبددهن هست تاباهم حرف میزنم فوری دعوامون میشه سرچیزای الکی عصبی میشه هزارتافحش بهم میده ۶ساله ازدواج کردیم ۴ساله پیش هم نمیخوابیم ورابطه هم دوماهی سه ماهی یبارهست اصلادوستم نداره منم همینجوراصلابهم اهمیت نمیده دوروزه دارم ازدندون دردگریه میکنم اصلابراش مهم نیست.اصلابهم پول نمیده یه بچه دارم هم همش دعواداره هرچی بخره برای خونه هرروزچک میکنه میگه چراروغن اینقدکم شده چرااینقدریکااستفاده کردی چراتخم مرغ پختین خوردین چراپنیرخوردین دوتایخچال داریم دوتاشم خالیه همش تایچی بشه میگه ایشالاهرچی میخورین حرومتون بشه نمیدونم چکارکنم ازش طلاق بگیرم یا.....میشه راهنماییم کنیدبخاطربچم نمیدونم طلاق گرفتنم درسته یانه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا نمیدونم چحوری شرایط طلاق و داری و موندی باهاش زندگی میکنب 

ببخشید عقلت کمه یا کوچیک‌شدن خوشت میاد؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

توی گوگل بزن تنها مسیر آرامش، کانال این‌است. کانال تنها مسیر آرامش کانال عمومی هست، ولی همسرداریش عالیه، 300 تومنه ولی 300 ملیون ارزش داره. حتی میگه چی اس ام اس بدی، چیکار کنی... کاملا عملی، دوستان لطفا سریع تجویز طلاق ندین.برای زندگیت بجنگ، شده به خاطر بچه ات

توی گوگل بزن تنها مسیر آرامش، کانال این‌است. کانال تنها مسیر آرامش کانال عمومی هست، ولی همسرداریش عا ...

ماچن باربرای طلاق اقدام کردیم ومنصرف شدیم ومشاوره رفتیم فایده نداشته

الان امتحانت این مرده بجنگ ببین چیکار میکنی، وقتی برگه کنکور میارن، این دور از عقلانیت هست که برداری برگه رو به خاطر اینکه سخته پاره کنی، یا اینکه شانسی هی پشت کنکور بمونی شاید سال بعد خوب بشه.... تنها راهش تلاش و تلاش... مطمئن باش خدا هم کمک میکنه. البته تلاش حساب شده نه مشاوره های خاله و خاله زنکی

بمیرم برای اینجور بچه هایی فقط

بچه حقشه تو خونه ایی بزرگ بشه که بیس روابطش احترام و عشق باشه نه اینجوری

حس میکنم خودت هم لجبازی البته غرورت رو له کرده و شاید حق بیشتر با تو باشه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
طلاق بگیرم بعدش چکارکنم جاییوندارم که برم پول وشغلی هم ندارم

اگر داشته باشی هم به طلاق فکر نکن. ببین کار اشتباهی هست که کار تکراری رو انجام بدی و نتیجه متفاوت ببینی، خواهش میکنم حتما توی دوره همسرداری شرکت. کن. به خدا هیفه عمر خودت و بچه ات و حتی شوهرته. برای زندگیت 300 تومن حاظری خرج کنی؟