2777
2789
عنوان

بابام دوساله داره خیانت می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 109 پست
اول اینکه پدرتون چه شخصیتی داره؟تنده؟عصبیه؟آرومه؟مهربونه؟ناراحتی شما و مادرت براش چقدر مهمه؟

همه رو باهم داره 

از ایناس که زودرنجه چیزیو بهش بگی ناراحت میشه زود هم از دلش درمیاد ولی نمی‌دونم اگه بگم بهش چه رفتاری ازش ببینم 

ولی می‌دونم قطعا رو رابطه مون تاثیر می‌ذاره دیگه مثل قبل نمیشیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰

عزیزم،بابامامانت چه کاره هستن کجا کارمی کنن..‌؟

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
نظر منم همینه چون عمرا مادر اسی جدا بشه. بنطرم اسی تا میتونه زنه رو بعد پدرشو تهدید کنه

تا میتونه باید از باباهه بکنهه جمع کنه برای مادرش چون زنه از این بتیغاست که دارو نداره مرده رو میکشه از دستش اسی باید زرنگ تر از اون باشه

همه رو باهم داره از ایناس که زودرنجه چیزیو بهش بگی ناراحت میشه زود هم از دلش درمیاد ولی نمی‌دونم اگه ...

ببین غیر مستقیم به یکی بگو زنگ بزنه زنه رو تهدید کنه

پدرتم تهدید کنه 

خودت زنگ نزن 

به مادرتم هیچی نگو

بگو تهدید کنه ابروتونو میبرم همه چیو میدونم به زنت میگم بدبختی میکنم

گوشیتو هک کردم کلی مدرک داره

بابات قشنگ با آین تعریفی که کردی خودشو میبازه

مامان بیچارم کارمنده تا الان هرچی درآورده خرج زندگی برا بابام کرده دلم تیکه تیکه میشه برا سادگیش بخد ...

اینارو ول کن فعلا بچسب زندگی مامانتو نجات بدی چون الام بری به مامانت بگی هیچی نصیبت نمیشه جزز دعوا و بحث و باز شدن روی بابات به خانواده!

به بهانه های مختلف از بابات پول بگیر طوری که اون زنه نتونه بتیغه باباتو بعد پولاروهم خرج نکن برو یه گرم یه گرم طلا بخر به هیشکی هم نگو بعدا مطمئن باش به دردت میخوره

عزیزم اول سعی کن با پدرت صحبت کنی و یه جوری که حریم ها حفظ بشه بهش بفهمونی که بو بردی بعد نتیجه کارو در نظر بگیر

اگه بازم جواب نداد میتونی رک تر حرف بزنی یا در مرحله بعد تهدید کنی که ممکنه به مادرت بگی و زندگیو بپاشونی و یه راه دیگه این که کلا چیزی نگی 

نه صبحا می‌ره دفترش بعدازظهر ها هم با ماست

خب پس همون صبح ها با زنه قرار میگذاره 

بنظرم یک روز برو دفتر پدرت بی خبر بگو بهش این زنه کیه ؟ چرا براش پول نیریزی ؟؟ اگه واضح صحبت نکرد به مادرت بگو 

عزیزم بنظر من اصلا به خودت نیاز و کم کم رابطه تو با پدرت درست کن و به بهونه های مختلف فقط ازش پول بگیر

نذار بفهمه که میدونی چون اینطوری میگه داری باج میگیری

از اونطرفم هم به مامانت بگو پولاتو نگه دارو خرج‌ خونه نکن

وقتی بابات پولداره چه معنی داره که مامانت پولاشو خرج کنه

من شوهرم رفت سمت این‌ کارها اول پنهانی رفت فهمیدم 

بعد به دعوا و ناراحتی کشیده شد به آبروریزی طوری که همه میدونن

و الآنم واضح واضح می‌ره پیشش منم هیچی نمیگم دیگه بخاطر بچه هام نشستم دارم زندگی میکنم حرفشم که میشه میگه خوب کردم میرفتم الآنم میرم

به مادرت هم هیچی نگو بذار در آرامش باشه حداقل اینطوری ناراحتی و غصه نداره و سلامتیش به خطر نمی افته به خاطر کثافت کاری بقیه

و تو این سن و سال و وجود بچه ها شرایط جدا شدن هم نداره

تو دل خودت نگه دار 

فقط تا میتونی پول بگیر از بابات

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!