بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احساس میکنم اون زمان به خانوم ها بیشتر ظلم بشه طبق چیزی که خوندم
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
من با کسی دعوا ندارم ولی در قبال این نظر شما میدونید امام زمان یک فرد نیست؟ امام زمان توی قلب هاست زمانی ظهور میکنه که مردم به فکر تغییر یا رنسانس بیوفتن ادما باید از فکرشون کمک بگیرن تا دنیا رو نجات بدن نمیشه نشست و گفت ولش کن میاد نجاتمون میده بعضیا انقدر سطح شعور پایینی دارن که میرن مشکل درست میکنن که امام زمان زود تر ظهور کنه ما پس کی هستیم؟ انسان ها قدرتمند هستن اگه خودشون بخوان لطفا وقتی نظری میدید فقط یک بعدی به قرآن یا دین نباشه برین انواع کتاب ها و فرقه های مختلف رو بخونید
من طاقت ندارم کاش یه جا بود میرفتیم اونجا امن بود 😭😭😭
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
خیر نترسید ایران باید قوی شود تا شرایط بزای ظهور امام فراهم شود ضمن اینکه علوم پیشرفت خواهد کرد ضمن ...
اونا شیعه هارو میکشن 🤯 حالا چقدر ایران قوی باشه؟ بلاخره سفیانی میاد .