2777
2789
عنوان

سلام مامانا بخونید اسنپ فودمی خ ر م

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 26 پست
مگه این‌کد ها به چه درد میخوره؟

تو گروه تلگرام میخرن  باز میفروشن ب کسایی ک میخان غذا سفارش بدن از اسنپ کارمندن و اینا هزینه غذاشون نصف میشه

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
سلام ممنوعه و بازم بگین لغو میشین

باشه عزیزم ❤️❤️❤️

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این کاربر که زیاد نذاشته یه کاربر هست تا چشم کار می‌کرد کل تاپیکاش درخواست کد بود‌ . بنظرم مثل گدایی ...

واقعا من ندیدم همین امروز اومدم کاربریمم مال چند ساله  

این کاربر که زیاد نذاشته یه کاربر هست تا چشم کار می‌کرد کل تاپیکاش درخواست کد بود‌ . بنظرم مثل گدایی ...

اون شخص پنجاه تا کاربری داره 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

واقعا من ندیدم همین امروز اومدم کاربریمم مال چند ساله

شما رو‌نگفتم یه کاربری بود mina داشت اسمش . روزی شیش تا تاپیک درخواست کد اسنپ فود میزد

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
منو دیگ سیاه نکن هرروز با ده تا کاربری جدید دنبال کدن

برو دنبال درمان تو مریضی بابا 

کاربری من چند ساله اس 

شما رو‌نگفتم یه کاربری بود mina داشت اسمش . روزی شیش تا تاپیک درخواست کد اسنپ فود میزد

اها من نمیدونستم ممنوعه

برو دنبال درمان تو مریضی بابا کاربری من چند ساله اس

درست صحبت کن تا دوباره تگ نکردم این سری دیگ جدی تعلیق شی! 

از تاپیک میرم بیرون ریپ نزنین برنگردم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ذهن مریض

همون که mina  ذاره تو کاربریش؟ من چند بار دیدم اصلا از رو هم نمیرفت

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
درست صحبت کن تا دوباره تگ نکردم این سری دیگ جدی تعلیق شی! از تاپیک میرم بیرون ریپ نزنین برنگردم

حتما از تاپیکم برو بیرون چون برات کارت دعوت نفرستادم 

همون که mina ذاره تو کاربریش؟ من چند بار دیدم اصلا از رو هم نمیرفت

دیگ اعصاب ادمو خورد کرده بود تاپیک دعواشم دیدم 

خیلی ادم بی تربیتی هم هستن 

فوش های رکیک میدادن