2777
2789
عنوان

ی غلطی کردم به خواهرم گفتم ی مقدار پول دارم می‌خوام طلا بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 18 پست
بابا بخدا بار سومه تو این ماه نزدیک پانزده میلیون بهش پول قرض دادم هنوز باید بهم پول بده هر دفعه به ...

خب پس کلا عادتشه. من خودم تا جایی که مجبور مجبور نباشم از هیچکس پول طلب نمیکنم گفتم شاید اونم خیلی گیره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بخدا اعصابم خورده دو تا وام خونگی نوشتم هر دوتاشو پولشو برد یکیشو اصلا بهم نداده هنوز اون یکی هم انق ...

منم وام خونگی داشتم. نزدیک ۹۰ میلیون تومن. متاسفانه طلاهم نمیشد بخرم. چون سکه طلامم گرفتن. می‌دونستم طلا بخرم ازم می‌گیرن.

رفتم خرج لباس و گردش و خوراکیای گرون خارجی کردم که حداقل یه قسمتشو استفاده کرده باشم. ولی یه مقدار موند که گرفتن ازم

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره