2777
2789
عنوان

دلم ازدواج میخواد از طرفی

131 بازدید | 25 پست

یه هدف تحصیلی دارم که باید بهش برسم 

ک تقریبا یک سال و خورده ای صد درصد زمانم رو میخواد 

من الان 23 سالمه و به شدت احساس نیاز میکنم 

ک منم یه نفر مال خودم باشه✨️

تو عمرمممم تجربه اینو نداشتم دست یه پس‌ر رو بگیرم 

ولی یه سال با یه نفر به قصد ازدواج 

حرف زدم ک اشتباه کردم 

چیکار کنم خانما 

هدف 

یا ازدواج 

واقعا حس افس دگی دارم بابت نداشتن پارتنر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو این یه سال برای هدفت تلاش کن 

اگه مورد خوبی هم اومد بهش فرصت بده و بعد ازدواج کن 

نیمخوام نا امیدت کنم 

منم ۲۱سالمه ، گاهی حس نیاز دارم ولی از پسرای امروزی شوهر و تکیه گاه در نمیاد 

خیلییی لاسی و هول شدن پسرا 

ببین هردو در الویته تلاشت رو بکن تو ازدواج دعا کن همیشه ولی وقتی بری تو دل هدف های همه چی جور میشه ب زمان بندی خدا اعتماد کن در بهترین زمان بهترین کسی رو میاره تو زندکیت

ببین هردو در الویته تلاشت رو بکن تو ازدواج دعا کن همیشه ولی وقتی بری تو دل هدف های همه چی جور میشه ب ...

اخه الان موقعیت هست 

فقط من سردگممم 

از طرفی هم هدف رو میخام 

هم آدم خوب 

میترسم عجله کنم آدم خوب نیاد

متوجه نشدم شاید واقعا درکی ندارن یا تو شرایط مشابه نبودن

باورت میشه . اینجا تامیگی نیاز میگن مگه دخترم ازاین حس ها داره... نمیدونم گاهی رد میدم ازترس تعلیق چیزینمیگم

عزیزم تو دوران تحصیلت یک فرد موجه و متشخص رو انتخاب کن و باهاش وارد یک رابطه منطقی و دوستانه شو حالا درسته جامعه خراب شده ولی بالاخره خوب هنوز هست تقدیر رو چه دیدید شاید به ازدواج ختم شد منظورم اینه بالاخره خودتون هم یک حرکتی بکنید گلم الان دیگه مثل قدیم نیست که بشینیم تو خونه خواستگار در بزنه 😁😁

باورت میشه . اینجا تامیگی نیاز میگن مگه دخترم ازاین حس ها داره... نمیدونم گاهی رد میدم ازترس تعلیق چ ...

متوجه ام 

شاید ذهنشون بعذ جنسی باشه 

ولی این نیست 

من دلم وجود یه مرد رو میخواد 

دستای مردونه و... 

اخه الان موقعیت هست فقط من سردگممم از طرفی هم هدف رو میخام هم آدم خوب میترسم عجله کنم آدم خوب نیاد

ببین کتاب تا بوی گل ندی پروانه سمتت نمیاد. ازسایت دادش رضا بگیر بخون قشنگ راه برات باز مییشه  و اینم بدون قسمت باشه همچین خود ب خود میره جلو