عزیزم
۲ پیمانه برنج
اسفناج: 500 گرم (خرد شده)
پیاز: 1 عدد (خرد شده)
سیر: 2 حبه (خرد شده)
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آب: 3 پیمانه
دستور پخت:
پیاز و سیر را تفت بده: در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کن و پیاز و سیر خرد شده رو اضافه کن تا زمانی که نرم و طلایی بشن، تفت بدید
اضافه کردن اسفناج: اسفناج خرد شده را به قابلمه اضافه کن و تفت بده تا آب اسفناج گرفته بشه و کمی نرم بشه
افزودن برنج: برنج رو به قابلمه اضافه کن و به آرامی تفت بده تا برنج کمی براق بشه.
اضافه کردن آب: آب رو به قابلمه اضافه کن و نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کن
پختن برنج: قابلمه را با درپوش بپوشون و برنج را روی حرارت ملایم بپز تا آب کاملاً جذب برنج بشه و برنج نرم بشه