بچها من چندتا دونه بلال داشتم بعد گذاشتم حدود ی ساعت ونیم پخت بعد دون کردم بعد سفت شده مثل ذرت های کنسروی نیست بعد میخاستم دوباره یکم بپزم فریز کنم بنظرتون بعد میشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ذرت های الان که نرمه خام هم میشه خورد اینقدر نرمهمن دون می کنم فریز می کنم هرموقع خواستم استفاده می کنم یه بخار میخوره قبل خوردنه چه بلالی گرفتی که اینقدر سفته
هرذرتی به درد این کار نمیخوره باید ذرت خاصی باشه من دون میکنم همینجوری میذارم فریزر هروقت بخوام استفاده کنم به اندازه یه ربع مپزم کاملا نرم میشه ولی ذرت معمولی رو دو ساعت تو زودپز میپختم بازم سفت بود
یک ساعت و نیم زیاد ، همون یه ساعت کافیه ، در ضمن اگر با آب خالی پختی طبیعی اینطور شده ، باید با یه قاشق شکر (برای دو سه تا بلال اینقدر شکر کافیه ، شکر باعث نرم شدنش میشه) و یه کوچولو نمک میپختی ، در ضمن باید ذرت مکزیکی باشه نه ذرت کبابی
منم همین طور اصلا خام هم نرمه قابل خوردنه نمی دونم چه بلالی گرفته که سفته تازه یکی گفته ۲ساعت بذارزودپز بپزه 😅والله من می،ارن یه بخار میخوره قابل خوردنه