2777
2789

طرف همش داره از اجاره خونه میناله از حسرتاش میناله از زجری که میکشه یا از چیزایی که قبلا نداشته و بقیه داشتن بعد این آدم با چه رویی بچه دارم میشه؟ یعنی دقیقا میخواد اون زجرایی که خودش کشیده رو اون بچه هم بکشه یعنی دقیقا داره یه انسان دیگ رو وارد بدبختی میکنه کهههه شاید یک درصد تغییری به وجود بیاد😑مگه وضع خودش تغییری کرده که وضع بچه تغییر کنه مگه خودش تونسته خونه بگیرع که اون بچه بره بگیره مگه خودش تونسته زندگی خوبی بساز که بچه بتونه؟ اصلا مگه خودش زجرای دوران بچگیش و یادش نیست یعنی انتظار داره بچه هم اون زجرا رو بکشه😐 واقعا نمیفهمم چطور یکی میتونه اینقدر بی رحم و سنگدل باشه یه موجود بیگناه و وارد بدبختی کنه اونم تو دنیای امروز که همه چی پوله

به فکر عشق و حالشونن و مسئولیت پذیر و باشعورم نیستن

از دستشون در میره

بعدم یهو انسانیتشون قلمبه میشه که نهههه ما قاتل نمیشیم اینم یه انسانه روزیشو خدا میده

یه بچه رو وارد میکنن تو کثافت زندگیشون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی ها مبگن روزی رس ن خداست تا اینجاش ب ما ربطی نداره ولی اینکه بخوان از ما قرض کنن واسه مسکلاتشون و پس ندن بده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

چون تو جوامع ایرانی از قدیم الایام مرسومه وقتی ازدواج میکنی وظیفته بچه رو بیاری حالا تو هرشرایطی‌ که هستی

خدانکنه نیاری اونوقت حرفایی میشنوی و رفتارایی میبینی که دل سنگو اب میکنه

منم متاسفم بابت عقب موندگیمون ولی همینه که هست نمیشه کاریش کرد ….

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

بی خیال سرت به کار خودت باشه

هیچ جواب دیگه ای نمیتونی بدی نه😂 عزیزم زندگی یه انسان دیگست به همه ما مربوطه ظلم به انسان دیگست بعد به جامعه هم آسیب وارد میشه پس به همه مربوطه در ضمن آگاه سازی هم هست

به فکر عشق و حالشونن و مسئولیت پذیر و باشعورم نیستناز دستشون در میرهبعدم یهو انسانیتشون قلمبه میشه ک ...

بهونشونه بابا جنین که بچه نیست قتل محسوب بشه هنوز کامل نشده تازه از دو فقیر بپرس حاظر بودن ده بار دوران حاملگی بمیرن ولی این زندکی رو تحمل نکنن

بهونشونه بابا جنین که بچه نیست قتل محسوب بشه هنوز کامل نشده تازه از دو فقیر بپرس حاظر بودن ده بار دو ...

نه تو نمیفهمی رونالدو تو خانواده فقیر دنیا اومده🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

پلشتای امیدوار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی