2777
2789
عنوان

به نظرتون این عجیب نیست❓

74 بازدید | 6 پست

به نظرتون عجیب نیست که هر آدمی سر راه من قرار می‌گیره فاصله‌اش از من دوره؟

یعنی رابطه لانگ دیستنس داره...

چه دختر چه پسر فرقی نداره 

و اکثر آدم‌هایی که توی دنیای مجازی سر راهم قرار می‌گیرن خیلی بهتر از آدمای دنیای حضوری بودن برام! 

برای خودم که خیلی عجیبه انگار که کلاً کائنات منو متصل کرده به دنیای مجازی 😑 یه جورایی انگار قسمت برام همچین چیزی! 

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوایی مجازی اشنا شی؟تلکرام نصب کن برو تو گروهای شهر خودتون😐😂اینطوری دور نمیوفتین ازهم

اتفاقا این چیزی که میگی رو قبلاً داشتم اما خب اونجا اکثراً پسرای لاشین که صرفاً دنبال لاس زدنن خوشم نمیاد دلم یه آدم درست حسابی می‌خواد

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

یه اسمال پیداکن

چی ؟؟!!