2777
2789

معده درد و پشت درد داشتم رفتم دکتر گف رفلاکس داری چند روز امپرازول و شربت ردیوسد خوردم خوب بودم امروز باز بدتر شدم حس میکنم غذام هضم نمیشه ی قاشق می‌خورم حس میکنم سیر شدم خیلییییییی میترسم نکنه سرطان معده گرفتم😭😭😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آندوسکوپی ام کردی؟ چه دارویی داد بهت

نه اندوسکوپی لازم نیست ازمایش خون ساده گرفت معلوم شذ میکروب دارم قرص چرک خشکن یک سری چیزای دیگه تو نت بزن علاعمش میاره صبحا ناشتا یک قاشق عسل بخور خوب میشی

این علایمی که تو گفتی رفلاکس نیست ورم معدس یک بسته کامل امپرازول باید بخوری تا خوب بشی هر روز صبح قب ...

آخه غذا برمیگرده تا راه گلوم. داروی ورم معده فقط امپرازولع؟ 

آخه غذا برمیگرده تا راه گلوم. داروی ورم معده فقط امپرازولع؟

خب میگی رفلاکسم داشتم از قبل هر دو رو داری . ولی ورمه که درد داره و غذا میخوری سریع سیر میشی معدت ورم کرده جا نداره باید کم بخوری تا خوب میشی . آره همون امپرازول کافیه . دمنوش بارهنگ هم خوبه اگه بخوری . من خودم همیشه مشکلات معده دارم با همینا درستش میکنم 

آندوسکوپی تاحالا رفتی عزیزم ؟

نه هیچ وقت واسه چیزای ساده آندوسکوپی نرو خواهر خودم الکی ازش آندوسکوپی گرفت دکتر سالم بود حالا همون باعث زخم معده شده و کلی مشکلات واسش درست شده . با رژیم و دمنوش درستش کن طرف اینا نرو