2777
2789
عنوان

بارداری

39 بازدید | 11 پست

سلام خانوما،یه سوال دارم، من در زمان تخمک‌گذاری دو سه روز ترشحات قهوه ای و گرفتگی زیر شکم داشتم،بعد از اون چند روزه ترشحات سفید رنک دارم،کمه ولی هر روز هست،جلوگیری هم طبیعی دارم، ممکن باردار باشم؟

امروز ۱۰ روز مونده به پریودم بی بی چک زدم منفی بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ترشحات قهوه‌ای و گرفتگی زیر شکم می‌تونهو نشانه تخمک‌گذاری باشه. ترشحات سفید رنگ پس از تخمک‌گذاری هم معمولاً طبیعیه. اگر بی بی چک منفی بود و  هنوز ۱۰ روز تا پریودتان فاصله داری، ممکنه نتیجه آزمایش نادرست باشه

برای اطمینان بیشتر،  چند روز دیگر صبر کن و دوباره بی بی چک بزن

عزیزم ترشحات قهوه‌ای و گرفتگی زیر شکم می‌تونهو نشانه تخمک‌گذاری باشه. ترشحات سفید رنگ پس از تخمک‌گذا ...

یعنی ترشحات بعد زمان تخمک گذاری میتونه ربطی به بارداری نداشته باشه؟ آخه ما های پیش اینطوری نبودم

یعنی ترشحات بعد زمان تخمک گذاری میتونه ربطی به بارداری نداشته باشه؟ آخه ما های پیش اینطوری نبودم

بله،  عزیزموترشحات بعد از تخمک‌گذاری همیشه نشانه بارداری نیست. تغییرات هورمونی، استرس، یا حتی تغییرات در سبک زندگی می‌تونند  باعث تغییر در ترشحات بشن

عزیزم اگه دیدی ادامه داشت یا علاعم دیگه همراهش بود حتما دکتر برو