2777
2789
عنوان

خیلی دلم یه دوست خوب می‌خواد🥲🥺

117 بازدید | 20 پست

اول از همه بگم پسر نیستم 

۱۸ سالمه از کرج 

اگه همشهری باشی که بهتره اگه نبودی مهم نیست...

من از اینجا دوستای خوبی پیدا کرده بودم یه مدت پس بازم اعتقاد دارم که میشه هر جایی آدم خوبو پیدا کرد:)

اگه کسی واقعاً پایه رفاقته درخواست دوستی بده صحبت کنیم 

حالا یکم سنش بالا پایین اشکالی نداره

اگر نه فقط دنبال رفاقت چند ماهه و چند ساله‌ای که بعدش بزاری بری نمی‌خوام نیا ن دنبال یه رفاقت همیشگیم همه جوره پشت رفیقم می‌مونم هیچ وقتم ادعا نکردم! 

دیدم یه دوست خوب می‌خواد که برام موندگار باشه و بشیم سنگ صبور و همدم همدیگه🥲🤍

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همجا قبوله؟

منظورت شهرهای دیگه اس؟ اگه منظورت اینه آره مسئله‌ای نیست

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من هستم منم دوستی ندارم

چند سالته عزیزم؟

من هستم منم دوستی ندارم

و از کدوم شهری 

من تو زندگیم هیچوقت یه رفیق درست و حسابی نداشتم، امروز دوستم اومد خونمون مامانش زنگ زد گفت مگه نگفتم نرو اونجا اونا خراب. ن😐خیای بهم برخورد ذیگه پاشد رفت الانم بهم زنگ زد جوابشو ندادم اون همه خوبی ب خودشو خانوادش داشتم ثامانش برمیگرده اینجوری میگه بخدا بردمشون پیش روانشناس از وقت و پولم زدم لباسامو برده مامانش پس نیورده هیچی نکفتم اینم حرفشه

من کرجم ولی سنمون خیلی تفاوت دارهکاش یکی هم واس من پیدا میشد

چند سالته مگه ؟

نمی‌دونم چرا با هر کس دوست می‌شم وستیش با من مجازیه کلاً انگار گیر کردم تو رابطه‌های مجازی خیلی عجیبه

من تو زندگیم هیچوقت یه رفیق درست و حسابی نداشتم، امروز دوستم اومد خونمون مامانش زنگ زد گفت مگه نگفتم ...

ای بابا درست نبود این رفتارش به خصوص این توهینی که کرد

استان کرمان شهرستان بم

اگه با اختلاف سنیمون مشکلی نداری من مسئله‌ای ندارم