2777
2789
عنوان

دعا میکنم مادر شوهرم بمیره ازش خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 30 پست
دقیقا از رفتارهایی که ازش تعریف کردی حدس زدم که دهاتیه!تورکه؟عزیزم چند ساله که ازدواج کردی؟تقصیر خود ...

نه ترک نیست سلیته بازی میترسم همه جا ابروی ادمو می بره بد دهنه بقران خسته ام از ۱۵ سالگی ازدواج کردم این ادم نمیشه ققط کاش بمیره از زندگی خسته ام کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ترک نیست سلیته بازی میترسم همه جا ابروی ادمو می بره بد دهنه بقران خسته ام از ۱۵ سالگی ازدواج کردم ...

عیب نداره راهش فقط سلیطه بازیه عزیزم

ایندفعه که به وسایلت دس زد بی ادبی کن و سرش داد و بیداد کن و حتی اگه لازم شد از خونه پرتش کن بیرون!

تو دیگه متاهلی عزیزم چیزی واسه از دس دادن نداری دختر مجرد نیسی که بگیم اگه سلیطه بازی دراری خاستگارات میپرن پس راحت باش

عیب نداره راهش فقط سلیطه بازیه عزیزمایندفعه که به وسایلت دس زد بی ادبی کن و سرش داد و بیداد کن و حتی ...

بابا ابرومو می بره تو فک وفامیل خیلی بد حرفه نمی شناسیش