بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ملودی چند بار تو خونه صدا کردماواشو بشنوم دختر اولم فک کرد اونو صدا میکنمنگرانم موقع صدا زدنشون اشتب ...
عزیزم خب چون بچه ی دیگه ای توی خونتون نیست فکر کرده بچه با اونی. نه بابا وقتی چندبار صدا بزنی بچه کاملا متوجه میشه، دوراز جون کند ذهن که نیست میفهمه.
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
نه حتی شما چندبار هم توی تایم بارداری بچه رو صدا بزنی یا به بچه بگی ابجیته ملودی و توضیح بدی کی به دنیا میاد و این اسمشه و..
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤