2777
2789
عنوان

من شوهر دکتر میخوام 😊😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شغل پزشکی دادسرای خودشو داره تو محیط آلوده  و اکثرا هم اخلاقشان دم ب دمی هست غرور دارند و باهر کسی نمیتونن زندگی کنند اعصابشون ضعیفه چون محیط بيمارستان کلی انرژی منفی داره 

دختر عمم پزشکه و همیشه تک و تنهاست با کسی انس نداره باهنر خودش هم نمیسازه اعصابشون هم ضعیفه البته شاید همه اینطور نباشن

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بدرد نمیخوره اکثرا نیستشوقتی هم میاد خستشه یه تایمی هم که کنارته یا فکر درساشه یا دغدغه بیمار هاشو د ...

بالا ۹۰ درصد کسانی که پزشکی خوندن همینجوری هستن عشق براشون معنایی تو زندگی نداره تو دنیاشون اصن عشق و تفریح و لذت نیست درواقع منم برا همین علت هست که دوست ندارم همسر آینده ام پزشک باشه درآمدشون هم اونجوری که همه مردم از بیرون فکر میکنن اصلا نیست به خاطر همین شاید بهتر باشه که یه پزشک با پزشک یا دامپزشک یا دندانپزشک مثل خودش ازدواج کنه چون اینها به خاطر شباهت هایی که بام دارن اینکه مثلا اهل عشق ورزی و لذت و تفریح نیستن و همش دنبال کار بیمارستان هستن ازدواج کنن