2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه غیر مرتبطه از اون لحاظ بعد پایان تعهدم دیگع نیاز ی موافقتشون نیست؟

پیام نور و ازاد احتمالا بتونی بری

ولی بازم از دانشگاهتون سوال بپرس

اگ برای رتبه بندی بخوای ک حقوقت بره بالا، اسم رشتت رو بهشون بگو 

پیام نور و ازاد احتمالا بتونی بریولی بازم از دانشگاهتون سوال بپرساگ برای رتبه بندی بخوای ک حقوقت بره ...

این پیام نور و ازاد برای غیر مرتبط قبل انجام تعهده؟ 

اخه میخوام تو حکمم اعمال بشه میگم تعهوم ک تموم شه دیگه اجازه دارم غیرمرتبط ارشد بخونم یا نه عزیزجان

این پیام نور و ازاد برای غیر مرتبط قبل انجام تعهده؟ اخه میخوام تو حکمم اعمال بشه میگم تعهوم ک تموم ش ...

بعد از تعهد اره قطعاا اجازه داری

ولی برای اعمال تو حکمت واقعیتش نمیدونم

یکی بود ابتدایی میخوند، ارشدشم مرتبط بود و تا قبل از ۸ سال تعهد ارشدش رو تموم کرد

بعد از تعهد اره قطعاا اجازه داریولی برای اعمال تو حکمت واقعیتش نمیدونمیکی بود ابتدایی میخوند، ارشدشم ...

گلم ینی ممکنه پیام نور ریزننراتم رو نخواد صخبت کنم یا ریزنمراتمو بگیرم دوباره از مدرسه برم تو همین تعهدم غ مرتبط بخونم؟

تشریف ببرید کارگزینی اداره و از مسئول مربوطه سوال کنید 

برای مدرک کارشناسی باید با رشته کارشناسی ارشد باید مرتبط باشه 

شما میتونید هر رشته ایی بخواید ولی اگه غیر مرتبط باشه اعمال نمیشه یعنی رو حقوق تاثیری نداره

گلم ینی ممکنه پیام نور ریزننراتم رو نخواد صخبت کنم یا ریزنمراتمو بگیرم دوباره از مدرسه برم تو همین ت ...

اگه بخوای دانشگاه بهت میده

اما ای کاش یه کپی ازش داشتی 

ولی کلا غیر مرتبط رو از اموزش دانشگاه و مدیر گروهتون بپرس

چون فرهنگیان قوانین از من دراوردی زیاد داره

اگه بخوای دانشگاه بهت میدهاما ای کاش یه کپی ازش داشتی ولی کلا غیر مرتبط رو از اموزش دانشگاه و مدیر گ ...

کپی دارم برابر اصل نیست

ببرم محضر اصل عکسو از گلستان نشون بدم میشه به نظرتون؟