2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهشا اونایی که تجربشو داشتن بگن اونایی که طبیعی زایمان کردن و اونایی که سز بودت

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد

من ۳ تا طبیعی داشتم و علی رغم اینکه اوایل طرفدار سزارین بودم الان راضی ام که سزارین نکردم ولی یکی ام دیدم طبیعی بود و کلا داغون شده بود.

خواهر شوهرم سزارین شد کلا بدحال بود. ولی خیلی ها این‌جا دیدم میگن اصلأ سزارین درد نداشتیم و روز بعدش بلند شدیم.

به دنبال وارستگی 
هر دو سخته بین بد و بدتر سزارین از نظر من بدتره

تجربشو داشتی؟ بدیش چطوره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۳ تا طبیعی داشتم و علی رغم اینکه اوایل طرفدار سزارین بودم الان راضی ام که سزارین نکردم ولی یکی ام ...

اره بستگی به بدن و استانه تحمل درد اون نفر داره فک کنم من میشناسم حتی بند انداختن صورت کابوسه براش قطعا زایمان وحشتناکههههه🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سزارین بودم تا سه روز اذیت بودم بعدش اوکی شدم و واقعا راضیم از انتخابم من قبل اتاق عمل کیسه آبم پاره شد و یه ذره درد طبیعی رو تجربه کردم واقعا برای من وحشتناک بود

اره بستگی به بدن و استانه تحمل درد اون نفر داره فک کنم من میشناسم حتی بند انداختن صورت کابوسه براش ق ...

بله البته آمادگی بدن هم مهمه یکی کلا لگنش برای زایمان طبیعی مناسب نیست

به دنبال وارستگی 
من ۵۰روز پیش طبیعی بودم

خیلی سخته؟ من بچم بریجه و دکتر گفت احتمال کمی داره دیگه بچرخه ولی بازم سونو نوشته برام ۳۷ هفته. خودمم نمیدونم کدومم الان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سزارین بودم تا سه روز اذیت بودم بعدش اوکی شدم و واقعا راضیم از انتخابم من قبل اتاق عمل کیسه آبم پ ...

چند هفته بودی گلم کیسه آب پاره شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40