2777
2789
عنوان

طبیعی سخته یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 28 پست
من کلا احتمال زایمان زودرس داده بودن بچم پایین بود، ولی سر تاریخی ک زده بودن برا سز کیسه ابم پاره شد ...

اها وقت خوبی بوده . خدا نگه داره فندقتو برات😍

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تجربشو داشتی؟ بدیش چطوره؟

آره من سزارین بریچ بودم 

از اول دوست داشتم طبیعی باشم‌ اما به اجبار سز بودم 

ببین سزارین خیلی شیک و مجلسی میری بیمارستان و درب و داغون میای خونه ... جدا از عمل که خودش چقدر درد و سختی داره و چقدر اذیت کننده س .. وقتی میای خونه با اون حال داغون و دردات باید به بچه هم برسی اما نمیتونی یکی باید 24 ساعت مراقب خودت باشه برای حتی بلند شدن از جا درست نمیتونی بچه تو برسی افیردگیه هم میاد اضافه میشه به این حال و هوای داغون و بعدش تا بیای سر پا بشی خیلی طول میکشه و دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نمیشی .. 

ولی طبیعی خیلی درد داره اما اسمش روشه یعنی همه بدن تمام عصبای بدن آماده زایمان میشه و وقتی زایمان مردی دیگه تموم دیگه قشنگ پا میشی به زمدگی و بچه ت میرسی نه بهیه غی هست نه کمر دردی نه هیچی 

البته بگم بستگی به هر فرد داره من موردای دیدم که زایمان طبیعی خیلی سختی داشتن 

البته جدیدا ماما همراه خیلی کمک کننده هست

من از طبیعی راضی بودمبا اینکه نه ورزش کرده بودم ن پیاده روی رفتم

منم اگه بچه این اخرا بچرخه طبیعی ام اگه نه میشم سزارین اجباری دیگه توکل به خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها وقت خوبی بوده . خدا نگه داره فندقتو برات😍

اره بهش گفته بودم مامانی نیا تا سر وقت خودت پسرم حرف گوش کن بود قبلنا 😂

مرسی مهربون، همچنین گل پسر خودتو انشاالله بدون اذیت شدن صحیح و سالم بغل بگیری ❤️

آره من سزارین بریچ بودم از اول دوست داشتم طبیعی باشم‌ اما به اجبار سز بودم ببین سزارین خیلی شیک و مج ...

ای وای. منم دوس نداشتم ولی بچه بریجه دکتر گفت فک نکنم بچرخه دیگه🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره من سزارین بریچ بودم از اول دوست داشتم طبیعی باشم‌ اما به اجبار سز بودم ببین سزارین خیلی شیک و مج ...

الان چی خوبی؟ عوارض نداشته برات بعد از اون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان چی خوبی؟ عوارض نداشته برات بعد از اون

الان که بچه م نزدیک دوسالشه دیگه تقریبا عوارضش کمتر شده

من بیهوشی کامل گرفتم هر چند بی حس نشدم یعنی تلاش کردن بی حسم کنن اما به خاطر ورمم جای تزریق رو پیدا نکرد و بیهوشی کامل داد استنشاقی

بعد بهوش اومدن بلافاصله  شکممو فشار دادن که چون بیحس نبودم خیلی سخت بود خیلی خیلی سخت بدترین دردی که تجربه کردم همین بود چند بار دبگه هم این کارو کردن میگفتن دکترت خواسته خیلی بد بود 

دیگه برای جابه جا شدن حتما باید کمکم میکردن البته یادت باشه پمپ درد حتما بگیری خیلی خوبه توی بیمارستان خیلی کمک کننده س حیف ندادن بیارم خونه😅

وقتی اومدم خونه به شدت کمر درد داشتم و کتفم درد میکرد و ریه هام به دارو بی هوشی حساسیت داد شدید سرفه میکردم یه سرفه میکردم یه جیغ میزدم بس که بخیه ها درد داشت

اصلا خوب نمیتونستم به بچه برسم 

حتی شیر دادنش خیلی سخت بود خیلی فشار میومد به بخیه ها 

تا چند روز گیج و منگ بودم و گاهی سر درد میشدم

هیچی نمیتونستم بخورم اصلا حتی نمیتونستم بخوابم کمرم به شدت درد میگرفت از یه طرف کمرم از یه طرف بخیه ها از یه طرف بین کتفام که به خاطر ریه هام درد میگرفت از یه طرف دستم ... 

یه حالی بودم اصلا نمیتونستم بخوابم فوقش دوسه ساعت نشسته که از تنگی نفس بیدار میشدم و از سرفه فقط گریه میکردم چون خیلی بهیه ها درد میگرفتن

اینا تا دوسه هفته باهام بود 

بعد دیگه کم کم بخیه هامو کشیدم و کم کم سر پا شدم من خیلی زود پریود شدم دقیقا 43 روز بعد زایمانم

تا پنج شش ماه پریودام خیییییلی دردناک بود بخیه هام به شدت درد میگرفت عین زایمان تا حدی که دوسه روز اول فقط شیاف دردمو کمی کمتر میکرد دکتر گفت به خاطر بخیه های داخلیه هنوز زخم داره چون بخیه داخلیا دیرتر خوب میشه 

بعدشدیگه کم کم بهترم شد 

اما خب کار سنگین نمیتونم بکنم بخیه هام درد میاد کمر درد شدم 

کلا من مادرمم سز بود اصلا دلم نمیخواست سز بشم اما به ناچار شدم

چند هفته این؟من از همون اول بریچ بود و اصلا نچرخید 38 هفته و 4 روز سزارین شدم

الان وارد ۳۶ هفته شدم هفته ۳۵ سونو دادم بریج بود ۲۸ هم بریج بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان که بچه م نزدیک دوسالشه دیگه تقریبا عوارضش کمتر شدهمن بیهوشی کامل گرفتم هر چند بی حس نشدم یعنی ت ...

ای وای چقدر سخته منم اصلا امادگی نداشتم یهو گفت نچرخیده بچه🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وای چقدر سخته منم اصلا امادگی نداشتم یهو گفت نچرخیده بچه🥲🥲

اشکال نداره توکلت به خدا باشه

فقط حتما پمپ درد بگیر 

همراه با وسایلات که میبری بیمارستان انجیر خشک ببر چون میگن حتما باید شکمت کار کنه تا مرخص بشی

بخیه هاتو مراقب کن تا زود خپب شه عفونت نکنه خدایی نکرده 

سخته ها اما میگذره نگران نباش

اگر بی حس میشی تا چند ساعت بلند نشو‌ زیاد حرف نزن با گوشی حرف نزن

چای و نسکافه خوبه بخوری

اگر بی هوش شدی مایعات زیاد بخور تا اثر دارو بینوشی زود تر رفع بشه 

توکل به خدا ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی نی نی تو بغل بگیری😍

منم دعا کن🤗

اشکال نداره توکلت به خدا باشهفقط حتما پمپ درد بگیر همراه با وسایلات که میبری بیمارستان انجیر خشک ببر ...

ممنون عزیزم لطف کردی 😍همین کارارو میکنم حتما 🥰ان شالله شمام به خواسته دلت برسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40