2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهشا اونایی که تجربشو داشتن بگن اونایی که طبیعی زایمان کردن و اونایی که سز بودت

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد

من ۳ تا طبیعی داشتم و علی رغم اینکه اوایل طرفدار سزارین بودم الان راضی ام که سزارین نکردم ولی یکی ام دیدم طبیعی بود و کلا داغون شده بود.

خواهر شوهرم سزارین شد کلا بدحال بود. ولی خیلی ها این‌جا دیدم میگن اصلأ سزارین درد نداشتیم و روز بعدش بلند شدیم.

به دنبال وارستگی 
هر دو سخته بین بد و بدتر سزارین از نظر من بدتره

تجربشو داشتی؟ بدیش چطوره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۳ تا طبیعی داشتم و علی رغم اینکه اوایل طرفدار سزارین بودم الان راضی ام که سزارین نکردم ولی یکی ام ...

اره بستگی به بدن و استانه تحمل درد اون نفر داره فک کنم من میشناسم حتی بند انداختن صورت کابوسه براش قطعا زایمان وحشتناکههههه🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سزارین بودم تا سه روز اذیت بودم بعدش اوکی شدم و واقعا راضیم از انتخابم من قبل اتاق عمل کیسه آبم پاره شد و یه ذره درد طبیعی رو تجربه کردم واقعا برای من وحشتناک بود

اره بستگی به بدن و استانه تحمل درد اون نفر داره فک کنم من میشناسم حتی بند انداختن صورت کابوسه براش ق ...

بله البته آمادگی بدن هم مهمه یکی کلا لگنش برای زایمان طبیعی مناسب نیست

به دنبال وارستگی 
من ۵۰روز پیش طبیعی بودم

خیلی سخته؟ من بچم بریجه و دکتر گفت احتمال کمی داره دیگه بچرخه ولی بازم سونو نوشته برام ۳۷ هفته. خودمم نمیدونم کدومم الان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سزارین بودم تا سه روز اذیت بودم بعدش اوکی شدم و واقعا راضیم از انتخابم من قبل اتاق عمل کیسه آبم پ ...

چند هفته بودی گلم کیسه آب پاره شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40