2777
2789

خانومه میگفت عروس حق نداره در مراسم عروسی دخالت کنه ک فلان تالار باشه و باغش اونطور باشه و این حرفا 

چون عروسی رو داماد میگیره و عروس مهمونه

😨😂

و اینووووو بگممم یه خانومه اومد گفت دقیقا خانواده شوهر من همین نظرو داشتن بهمون گفتن ما تصمیم میگیریم چطور باشه عروسی پسر تک فرزندمون 

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگفتی خب مدال بندازن گردن شما عفریته ها 

ببخشید ولی راست میگم خب🗿😂😂

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

خانواده شوهر من رفتن خودشون تالار گرفتن‌اومدن خبر دادن نه من خبر داشتم نه شوهرم هیچ وقت حلال نمیکنم مادرشوهرمو انشالله عروسی دخترش ی چشمش اشک باشه ش چشمش خون بس که تو نامزدی اذیتم کردن

‏در‌ من خری به گل نشسته.

متاسفانه عروسی ک از اول اروم و قانع باشه و حرفی نزنه همین میشه ...کلا ساده بوده ک قبل ازدواج نفهمیده اینها ذاتن پررو و زبون دراز و خودخواهن ....به هرحال جنگ اول به از صلح اخراست و گربه را باید دم حجله کشت وگرنه میشن بلای جون.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

۱۷ سال پیش عروسی کردم

داشتم راجع به تاریخش با خواهرشوهر مخالفت میکردم

چون اون فکر کلاس های خودش بود و میخواست من وسط تابستون عروسی بگیرم

منم نمیخواستم تو اوج گرما باشه

جلو همه گفت تو چرا نظر میدی عروسی خانواده داماد میگیرن پس ما تاریخ معلوم می‌کنیم

انگار سطل آب ریختن روم

اینقدر از حرفش جا خوردم

ولی آخر سر همون تاریخ و همون تالاری شد که خودم خواستم

با صد تا دعوا😒