2777
2789
عنوان

شوهر مودی دارین اصلا ایم یه همچین آدمایی رو چی باید گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی نازشو بکشی پررو تر میشه ولش کن خودش درست میشه سنی هم نداره آخه

دقیقا الان تازه یادش افتاده مجردی کنه با دوستاش بیرون بره 

مجردی هاش اصلا اینجوری نبود و من گول خوردم 

اما الاااان همش با دوستاش بیرونهه 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
آخه زود ازدواج کرده باید میرفت دوراش میزد دعوا هاشو میکرد کلا جونی میکرد بعد ک افتاده میشد تورو می‌گ ...

دقیقااااا

همه ی اینایی که گفتین رو داره میکنه و این وسط فقط من دارم حرص میخورم

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
شوهرمن الان۳۳سالشه خیلی اخلاقش عوض شده

چند ساله ازدواج کردین؟🥺

من 20 سالمه همش

ای جانمممممم

جونت سلامت عزیزم😍

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چجوری مثلا آدم بیخیالیه

منم اوایل ازدواج همین مشکلاتو داشتم  الان ۱۳ساله ازدواح کردم خیلی اذیتم میکرد اونموقع اما الان واقعا عاقل ترشده به خانواده ام بیشتر احترام میذاره 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
منم اوایل ازدواج همین مشکلاتو داشتم الان ۱۳ساله ازدواح کردم خیلی اذیتم میکرد اونموقع اما الان واقعا ...

خداروشکر عزیزم

امیدوارم همسر منم درست بشه 

برام دعا کنید🥺