2777
2789
عنوان

من هیچ رابطه جنسی نداشتم پس اینا چیننن

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش احتمال انتقال از استخر ولیزر خیلی کمه،اما صفر نیست،شماره مرکز مشاوره بیماری های رفتاری رو توی شهرتون پیدا کن زنگ بزن،اونا راهنماییت میکنن کاملا محرمانه و رایگانه

به گوگل اعتماد نکن برو دکتر ، به مامانت نگو زدم گوگل اینا اوردع، بگو همچین چیزی دیدم و میترسم بهتره برم دکتر ببینم چیع، درد هم داره؟

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

ژل شستشو رو هفته ای دو سه بار استفاده میکنم،اره از ژیلت استفاده میکنم،نه پریود نبودم

ژیلت تمیز بوده؟نترس منم ی بار اینطوری شدم فقط بخاطر استفاده طولانی مدت از نوار بود.وقتی رابطه نداشتی محاله بگیری نه از استخر نه از لیزر

ششمین کاربری 😒

خب بهش نگو نوبت بگیر برو شاید اصلا اون نباشه خب

اکال نداره اگه انقدددررر حساسه با اینکه من خیلی مخالف گواهی بکارتم ولی بگو همونجا چک کنه به مامانت بگه خیالش راحت شه

فعلا برو دکتر که از نگرانی در بیای اگرم خدایی نکرده چیزی بود درمانو شروع کنی

ممکنه اشتباه کرده باشی

والا اونقدر بیماریهای عجیب غریب هست که از توالت عمومی هم آدم میترسه. مدرسه، اداره، شرکت، دستشویی بین راهی اگه زیاد رفتی هم یه درصد احتمال بده از اون باشه. درسته میگن پوست با پوست منتقل میشه ولی از نظر من علم همیشه کامل نیست ممکنه بعدها بگن از اینجور چیزها هم منتقل میشه

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋