2777
2789

ده قاشق برنج پخته شده 

دوعدد سیب زمینی بزرگ آبپز

7عدد خرما مضافتی

دوعدد کیک یزدی 

5پیمانه شیر خشک نان داخل آب خوردم

میشه حساب کنید چند کالری میشه براتون صلوات میفرستم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بهت میگم ولی خودتو چرا اذیت مییکنی برنامه کرفس و دانلود کن هرچی خوردی قبت کن اونجا بهت میگه چقد ...

گلم گوشیم قدیمیه نمیاد

من بهت میگم ولی خودتو چرا اذیت مییکنی برنامه کرفس و دانلود کن هرچی خوردی قبت کن اونجا بهت میگه چقد ...

بگو گلی

برای شما الان ۲۲۸۰ کالری شده البته من نمیدونستم برنج شما کته بوده آبکش بدون روغن یا با روغن کلی حساب ...

چه خوب ممنون عزیزم 

برای شما الان ۲۲۸۰ کالری شده البته من نمیدونستم برنج شما کته بوده آبکش بدون روغن یا با روغن کلی حساب ...

من قدم 155هست وزنم 52برای اینکه چاق شم چندکالری باید بخورم

من قدم 155هست وزنم 52برای اینکه چاق شم چندکالری باید بخورم

خب سنت مهمه چند سالته؟ 

و این ک ربطی ب کالری نداره پروتئن مصرف کن فیبر مصرف کن نه چربی و شیرینی ب این منظور ک صرفا کالری زیاد مصرف کنی ی باشگاه بدن سازی ثبت نام کن