2777
2789
عنوان

دوستم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 119 پست
گفتم کار اسی هم اشتباه بوده ولی حتی با این که معذرت خواسته دوستش دست برنداشته از استدلال آوردن قانع ...

بچه طفل معصوم 

کاش در مورد بچه ها درس صحبت کنیم 

اون مطمعنم از شرایطی ک داره ناراحته و عقده خالی کرده سر ایشون

من همیشه بیادت میمونم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط فاز اونایی ک گفتن کار اسی بد بوده 

چرا بد باشه فقط گفته به کسی نفرست اصلا مستقیم میگفتی میترسم چشم بخوره ب کسی نفرست به اون ک نگفتی تو چشم میزنی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من اصلا کاری به چشم خوردن ندارم. اینجوریم فکر کرده باشه نباید در مورد بچه اینجوری میگفت. پس دوستش مش ...

من میدونم دوستم چشم نمیزنه فقط گفتم برای کس دیگه نفرسته همین

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید

هميشه اينقدر به حرف مادر شوهرتي؟😅

حرفت درست نبوده

بچه اين سني قشنگي خاصي اصىولا نداره

من با اينكه بچه هام قشنگن و عكس نوزاديشون ر اتليه براي تبليغ استفاده ميكرد و بيمارستان هم بستري شد

پرستار ازش عكس ميگرفتن

بازم يكبار به ذهنم خطور نكرد بچم قشنگه

و شايد چشم بخوره!

💕

حتی منم ناراحت شدم به بچه ش توهین کرد اونم بچه یه ماههدوستش حتی انسان هم نیس

بخدا صبح پیامشو دیدم انقدر بهم ریختم که نگو

حتی جوابشم ندادم

من شوهرم به بچه ام یه جیز میگه ناراحت میشم بعد دوستم اینجور گفت دلم شکست اما سکوت کردم گفتم‌ناراحته

اخه میدونی نزدیک ۱۰ ساله با پسری ددسته ولی نمیاد جلو و دوستم ۳۵ سالشه

اره ولی ن واسه ی بچه ی ماهه ک هنوز قیافه قشنگی نداره شیرین زبونی نمیکنه بعد شما واسه عصر جدیدی درس خ ...

همشون کهونباید دور از جون چیزیشون بشه .بزرگتر بشن کلی مشکلات روحی ممکنه پیدا کنن.یا به اون موقعیتی که درخورشون هست نرسن و توزندگی از خیلی چیزا عقب بمونن

اره ولی ن واسه ی بچه ی ماهه ک هنوز قیافه قشنگی نداره شیرین زبونی نمیکنه بعد شما واسه عصر جدیدی درس خ ...

همشون کهونباید دور از جون چیزیشون بشه .بزرگتر بشن کلی مشکلات روحی ممکنه پیدا کنن.یا به اون موقعیتی که درخورشون هست نرسن و توزندگی از خیلی چیزا عقب بمونن

بچه طفل معصوم کاش در مورد بچه ها درس صحبت کنیم اون مطمعنم از شرایطی ک داره ناراحته و عقده خالی کرده ...

اره منم چنین فکری کددم

اخه ۳۵ سالشه بعد با اقایی ۱۰ ساله دوسته ولی نمیاد جلو