من با جو پوست کنده میپزم، از شب خیس میکنم.
اول جو و مرغ رو میزارم قشنگ میپزه، یه کم پرک هم میریزم تا لعاب بده.
بعد کمی هویج رنده شده میریزم تا بپزه، بعد قارچ میریزم.
نمک و فلفل سیاه میریزم.
قشنگ همه چیز پخت و آبشکم شد، تو یه ظرف جدا چند ملاقه سوپ میریزم و شیر بهش اضافه میکنم و کامل هم میزنم ، اینجوری کمی دمای شیر میاد بالا، بعد میریزم توی کل سوپ.
بعد خامه رو هم همینطور تو یه ظرفی جدا با خود سوپ هم میزنم بعد به کل سوپ اضافه میکنم