2777
2789

از من متنفر بود  .کلا ادم نرمالی  نبود 

قضیش طولانیه 

امروز  گفت فلانی  برات کلی دعا گرفتم  ولی پس زده میشد و

هیجوقت نفهمیدم چرا 

گفتم سوبرداشت کردی نباید کینه بر میداشتی 

گفت چرا نمیگرفت 

گفتم چمیدونم توقع داری  الان باهات حرف بزنم

گفت نه . گفت حلالم کن گفتم نبینمت دیگه  .حلااال😑😑😐

خانما من هرصبح  ک پا میشدم موزیک میذاشتم اول 

بعد که تو سایت دیدم گفتن سوره  پخش کنید 

میرفتم گوگل  اول ایت کرسی و.. پخش کردم 

بعد موزیک و کارام

بخاطر اینه الان؟؟  ولی اینم بگم  منو شوهرم گاهی  الکی  دعوا و بحث  میکردیم .بعد شوهرم یمدت مسجد میرفت ماه رمضون

دیدیم خیلییییی بحث مون کم شده 

نمیدونم جیشددددد ولی انگار  نفس عمیق میکشیم دیگ

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

منم دیدم اخلاقش خوب شده   منم روزه میگرفتم و نماز 

خدا خیر بده  اونیو  ک اینجا نماز یادم داد

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دیدم اخلاقش خوب شده منم روزه میگرفتم و نماز خدا خیر بده اونیو ک اینجا نماز یادم داد

اخیه برای منم دعا کن ایشالا از شر انس و جن در امان باشی

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

چقدر قشنگ چقدر عالی همیشه شاد باشید و بمونید برای هم

فدایتتتت انشاالله خوشبختتتت و شاد باشی

موزیک چه ربطی داره

میگفتن ایه پخش کنید  

منم دیدم اخلاقش خوب شده منم روزه میگرفتم و نماز خدا خیر بده اونیو ک اینجا نماز یادم داد

اسی دقیقا تاپیک. منو. ببین این خوبه اعتراف مرده برا من از بچگی خسادت وحشتناکی بهم داشت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اسی دقیقا تاپیک. منو. ببین این خوبه اعتراف مرده برا من از بچگی خسادت وحشتناکی بهم داشت

یاخدددا   ببین واقعا  کارایی ک میگن رو بکن  تاثیرداره

یاخدددا ببین واقعا کارایی ک میگن رو بکن تاثیرداره

الان چیکار کنم

برم دعای محبت بگیرم چی بگیرم

ببین داداشمه بشدت حسادت بدی داره از بچگی زشدت حسوده چشم دیدن نداره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

الان چیکار کنمبرم دعای محبت بگیرم چی بگیرمببین داداشمه بشدت حسادت بدی داره از بچگی زشدت حسوده چشم دی ...

ن دعا نگیر من نگرفتم . من هیچکاری  نمیکنم  

فقط خودم قران میخونم که ذهنم باز باشه و کاری ک احنه و .. میخوان انجام ندم  همین

یاخدددا ببین واقعا کارایی ک میگن رو بکن تاثیرداره

چه کاری بکنم ینی

چه کاری بکنم ینی

دعا و قرآن