2777
2789

کی نیست جز حسام نواب صفوی 😑🤐

تو پیچش بری کلا برای هرمناسبتی عکس های خودشو فوتشاپ میکنه میذاره مثلا شبیه عکس حضرت عباس میکنه یا برای سال نو میلادی عکس خودشو ادیت میکنه میذاره تو پیجش 😑یا برای عید با عکس خودش کلیپ نوروز ادیت میکنه 😑چقد این بشر خزه خدایا بعد همین چندوقت پیش برای کریسمس عکس خودشو ادیت زد دوستم گفته براش کامنت گذاشتم که باز یه مناسبتی چیزی شده این بشر عکس خودشو گذاشته این وسط 😑🤐 بعد زده دوستمو بلاک کرده🤣

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گم شه بابا چسو

واقعا فقط دوست داره کامنتاش همه ازش تعریف کنن همه هم دخترا زیر پستاشن قربون صدقه اش میرن تو فالووئیگ هاش ۷ هزار تا دخترای داف و پلنگ و فالو کرده🤢

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

خودشیفته ها اکثرا ک س خلن😂

تازه زیر پستاش فقط دختران که دارن قربون صدقه اش میرن🤣

۷ هزار تا دخترای داف و پلنگ رو فالو کرده