2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اگه بری نانوایی یه کادوی خیلی خوبی بهت میدم😆🤭🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 168 پست
ولی اصلا خنده دار نیستاینکه تو از ۳۶۵ روز سال ، جمعا هفت روز هم ساعت ۶ صبح یا طلوع خورشید رو نمیبینی ...

علاقه ندارم ماه بیشتر دوس دارم😆

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون یه باره باید نخوابم؟! از صبح متنفرم هیچ حس زندگیم بهم نمیده و بعد از بیست سالم عادت نکردم. کاش ه ...

امیدوارم کمتر از زندگیت ناراضی باشی 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

حتما باید نون تازه بخورید ؟چندتا نون بگیرید بذارید فریزر ، بعد روی بخاری یا توستر گرمش کنید . مثه نو ...

نه بحث نون تازه نیس میگه برو۲۰تابخرهمیشه ۲۰تایی میخره میگه دلم میخواد۸صبح ازخوابت بزنی یه باربری😑😑

کادو های همسر من همیشه رابطه ج هست ، دیوونه اس ، اصلا رو کادوهاش حساب نمیکنم ، خودت میدونی شوهرت میخ ...

کادوش خوب اوایل میگفت طلا الان میگه ازطلابهتر ولی قبول نمیکنم 😂

بهترین کارو می کنی

خدایی تجب کردم این تایپک همسرمن شبیه این کاربراست ازموقع متاهلی ۱۰بارنانوایی نرفته خودم میرم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدایی تجب کردم این تایپک همسرمن شبیه این کاربراست ازموقع متاهلی ۱۰بارنانوایی نرفته خودم میرم

همیشه خودت میری ایول معلومه سحرخیزی

عجب آدمیه حالا شوهر من اصلا خوشش نمیاد برم جایی صف وایسم میگه مگه جایی که مرد هست زن میره سرپا وامیس ...

همیشه ردمیکنم منم زیربارنمیرم 😑

منم نونوایی نمی‌رفتم ولی از اون روز که رفتم دیگه عادتش شد هی منو بفرسته چون نمیتونه صف بگیره منم هرب ...

ماهم هرروزتازه که نیس۲۰تایی میزارم فریزر این نون تازه نمیخوادکلا ارزوشه یه بارسرصبح پاشم برم😐