2777
2789
عنوان

مادر خسته

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 34 پست

من یه مادر خسته م

خوابم میاد

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

محیط خونه رو باید جذاب کنی براش پا به پاس بشینی نقاشی کنی کاردستی درست کنی آشپزی کنیم باهم ...

باورت میشه تا شب گوشی دستم نمیگیرم مگه اینک بخوابه کارام تا۵غروب طول میکشه همش درحال بازیم باهاش

نه نگران نباش بچتو لوس بار اوردی بره مدرسه به مشکل میخوره

حالا دیروز ی نفر بهم گفت مادر بدی هستی ک بچه ات پیشت نمیمونه از دیروز انقدر افسرده شدم همش گریه میکنم میگم نکنه راست میگه ک بچه ام پیش من نمیمونه

باورت میشه تا شب گوشی دستم نمیگیرم مگه اینک بخوابه کارام تا۵غروب طول میکشه همش درحال بازیم باهاش

خب شاید بازیهایی که می‌کنی دوست نداره. کارای جدید انجام بده باشه مثه پارک و کتاب خواندن و ... مخصوصا کارایی که بچه ها معمولا علاقه دارن مثه کاردستی درست کردن خاک بازی و ... یا مثلاً یک پرنده یا یک گیاه براش بخر که تو خونه مسیولیتت داشته باشه

زیاد میذاری بره پیش مامان بزرگ بابابزرگش؟اگه آره عادت کرده بهشون دگ

میان میبرنش در روز چندبار میره ولی نیم ساعت بیشترنمیزارم بمونه گاهی وقتام اصلا تاشب نمیزارم بره 

خب شاید بازیهایی که می‌کنی دوست نداره. کارای جدید انجام بده باشه مثه پارک و کتاب خواندن و ... مخصوصا ...

اخه هنوز خیلی کوچیکه کلا بازی بدو بدو کردندوشلوغ کاریه دوس داره علاقه نداره ب این کارا

میان میبرنش در روز چندبار میره ولی نیم ساعت بیشترنمیزارم بمونه گاهی وقتام اصلا تاشب نمیزارم بره

ببین عادت کرده بهشون باور کن چن وقت نذاری برن بیان حل میشه از یادش میره،حالا من نمیگم نذاری بره ها چون خودت دوس نداری همش دلش اونارو بخواد میگم،دختر منم همش میخواست بره خونه مامان بزرگش ی مدت سرگرمش کردم خانه بازی بردمش تا از یادش رفت الان خیلی کم پیش میاد بگه ک میخواد بره اونجا

یعنی چی پیشت نمیمونه یکم توضیح بده

مثلا همش میره جلو در درمیزنه ک بیاین ببرینم یا بیان جلودر کار داشته باشن بامن این خودشو میکشه ک منم میام باید ببرنش یا برم دنبالش باگریه برمیگرده

ببین عادت کرده بهشون باور کن چن وقت نذاری برن بیان حل میشه از یادش میره،حالا من نمیگم نذاری بره ها چ ...

اخه نمیشه تو ی ساختمونیم کار دارن میان بعضی اوقات این زودتر میره میگه منم حتماببرین

مثلا همش میره جلو در درمیزنه ک بیاین ببرینم یا بیان جلودر کار داشته باشن بامن این خودشو میکشه ک منم ...

خوب شاید محیط خونه رو دوست نداره با کسی روخونه مامان بزرگ دوست داره ببرش حتما جای روانپزشک اکه خیلی حاد شد 

خوب شاید محیط خونه رو دوست نداره با کسی روخونه مامان بزرگ دوست داره ببرش حتما جای روانپزشک اکه خیلی ...

اخه هنوز کوچیکه ی سال ونیمه ببرمش روانپزشک ک حرف نمیتونه بزنه

عزیزم‌کاملا طبیعیه

بچه ها دوری هستن، یه دوره وابسته مادر، بعد وابسته اطرافیان مثلا پدر بزرگ مادربزرگ، خاله ، عمه، اینا همش مدتی هست کوتاه

بعد از اون دوباره میچسبه به خودتون، به شرطه اینکه باهاش کاملا مهربان باشید

اصلا نگران نباشید 

من بچه دورم زیاده بوده، بچه های برادرم، بچه های خودم، همشون یه مدت اینجوری بودن ولی الان چسب خونه ان و مادرشون اصلا دیگه پیش ما کمتر میان،.

بچه های خودمم که لحظه ای ولم نمیکنن

پسر برادرم کوچیکتر که بود با من غذا میخورد ، میخوابید ، بیرون میرفت، الان اصلا نمیبینمش😄

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عزیزم‌کاملا طبیعیهبچه ها دوری هستن، یه دوره وابسته مادر، بعد وابسته اطرافیان مثلا پدر بزرگ مادربزرگ، ...

اخه اینجوری منم بایدباهاش برم ازکار وزندگی افتادم بخدا یا اگه نرم همش استرس ک بلایی سرش نیاد