2777
2789

امروز مامانم زنگ‌زده میگه تو محله شون رفته بوده فروشگاه خرید ، صاحب فروشگاهه به مامانم گفته یه دختر خانمی هس با شما بعضی وقتا میاد خرید این شکلیه اکن شکلیه مشخصات منو داده بوده گفته بوده دخترتونه  درسته؟ مامانمم گفته آره چطور مگه اونم گفته حقیقتش من یه پسر دارم خیلی پسر خوبیه وضع مالیش هم اوکی هس همه چی داره چند وقتیه از دختر شما خوشش اومده میگه خیلی خانم برازنده و زیباییه خودش روش نمیشد پاپیش بزاره میشه شماره تونو بدین 😅😅 مامانم کپ کرده میگه بابا اون ازدواج کرده رفته خونه خودش، حالا خیلی باحال یارو هم فکر میکرده مامانم دروع میگه اصرار میکرده اخه دخترتون ببشتر وقتا اینجاست به مجردها میخوره واقعا ازدواج کرده 🥴🥴

پیش،میاد دیگ الان تشخیص دختر مجرد و متاهل خیلی سخته...مجردا همه مو رنگ و آرایش و..

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه خواهر فایده نداره مجبوریم‌با همین شوهر سر کنیم

خوشبخت باشی عزیزم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری