2777
2789
عنوان

خیلی سخته که هشت سال و نیم دردی داشته باشی که هیچکس ابدا نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 152 پست
چرااااا از خون بدت میاد؟

نه اصلا

از ماهیتش

از همه چیش

از همه چیز مربوط بهش

واقعا همه لحظات زندگیم شده ترس و وحشت و وسواس

روان برام نمونده

خودشم که میاد جسمم برام نمی مونه!!! اونقدررر حساسیت هام به نور و صدا و بو و لمس رو زیااااد می کنه که شکنجه می شم واقعا

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا فک میکنی خنده داره..من با دستگاه فشار خون..زودپز..و دوش آب پنیک میشدم...فک کن زود پز میدیدم چند ...

پس چه طوری حمام میکردی؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
نه اصلااز ماهیتشاز همه چیشاز همه چیز مربوط بهشواقعا همه لحظات زندگیم شده ترس و وحشت و وسواسروان برام ...

ای وای چه بد اینجوری که تا موقع یائسگی دردسر داری. ولی من نمیدونم چرا انقدر پریود شدنم رو دوست دارم ناراحتم که از یه سنی به بعد یائسه میشم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
با کدوم بخشش؟

با همه بخش هاش

تحت کنترلم نبود؛ گفتم تحت کنترلم می گیرمش که خوب بشم!!

باورتون می شه گرفتم؟!! یعنی من الان طوری بدنم رو تربیت کردم که جز توی سرویس بهداشتی خون ریزی ندارم اصلاااا!!! پدها رو تمیز می ندازم دور!!!

ولی خوب نشدم خوب نشدمم نشدممم همچنان نمی تونم تحمل کنم چنین چیزی رو توی زندگیم

دلم می خواد رحمم، این عضو خائن توی بدنم رو تیکه تیکه کنم؛ به درد نخور!!

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم
ای وای چه بد اینجوری که تا موقع یائسگی دردسر داری. ولی من نمیدونم چرا انقدر پریود شدنم رو دوست دارم ...

همییین دقیقاا

یکی از کارهای وسواسیم اینه که می شینم حساب می کنم چند بار دیگه مونده بعد از همون بیشتر و بیشتر وحشت می کنم و حالم بد می شه

سری قبل اونقدر گریه کردم و خودم رو زدم که نفهمیدم چی شد خوابم برد وسط اتاق!!

با همه بخش هاشتحت کنترلم نبود؛ گفتم تحت کنترلم می گیرمش که خوب بشم!!باورتون می شه گرفتم؟!! یعنی من ا ...

وای مگه میشه خونریزی رو کنترل کرد که فقط تو دسشویی بیاد؟ چه عجیب. ناراحتیت رو درک میکنم ولی پریود بخشی از زندگی ما زن‌هاست و اگه نشه همه تنظیمات بدن‌مون بهم میریزه

همییین دقیقاایکی از کارهای وسواسیم اینه که می شینم حساب می کنم چند بار دیگه مونده بعد از همون بیشتر ...

دختر بهش فکر نکن حواستو پرت کن. وگرنه حساسیتت بیشتر میشه. هرچی روش زوم کنی بدتره. خب چیکار داری که میشینی حساب میکنی. تو عمرم تا حالا همچین چیزی رو حساب نکردم

از پریود شدنخاک تو سرمولی کاریش نمی تونم بکنمهیچکس نمی تونه کمکم کنه که از این وضعیت بیام بیرون بعد ...

عزیزم به چشم مشکل بهش نگاه نکن این یه نعمت برای بدن زن 

خالق ما اینطور خواسته برامون 

حتما کلی سود داره که اینجور خلقمون کرده 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️