2777
2789
عنوان

رفتار این سگ چه معنایی داره

75 بازدید | 2 پست

من تا حالا سگ نداشتم ولی رفتاری از یه سگ دیدم خیییلی برام عجیب بود

کسی میتونه راهنماییم کنه ، دلیل این رفتار  سگ چی میتونه باشه ؟

من یه مسیری  ۲ کیلومتری پیاده روی رفتم

از همون ابتدای مسیر ، سگ بزرگی بود تا منو دید چسبید به من و منو همراهی میکرد

اون مسیر افراد زیادی برای پیاده روی میان ، تا میدید کسی داره میاد ، زود از اون مسیر پیاده رو  ، به خیابان میرفت و فاصله میگرفت از آدما

تا اون ادما رد بشن و بعد دوباره میومد توی اون مسیر پیاده رو  و میچسبید به من و مسیر رو ادامه میداد

دوباره ادما میومدن رد بشن ، میپرید توی خیابون ، تا اونا رد میشدن دوبار میومد توی پیاده روی و با من مسیر پیاده روی رو همراهی میکرد

این رفتارش شاید بیست بار اتفاق افتاد

فقط با من راه میومد

حتی وقتی چند قدم از من جلوتر میوفتاد ، برمیگشت نگاه میکرد ک ببینه من دارم میام

حتی به انتهای مسیر رسیدم و باید دور میزدم

با خودم گفتم ببینم آیا اونم دور میزنه ؟

دیدم اونم دور زد ، تا من دور زدم و از اون پیست پیاده روی خارج شدم باید از عرض خیابون رد میشدم ، حتی با من از عرض خیابون رد شد

من با خودم  گفتم شاید گرسنه اشه ، من موقع پیاده روی کارت و پول همراه خودم نمیبرم ولی دوست داشتم براش کالباس بخرم

دقیقا تا دم خونه با من اومد و همراهی کرد و هرآدمی میدید ازش فاصله میگرفت

تا دم درب خونه ، حتی با من از خیابونا ک ماشین با سرعت میومد رد شد

با اینکه " بار اول " بود میدیمش ، ولی تا دم خونه با من  اومد  

گفتم زود برم بالا براش خوراکی بیارم یا برم  کارتمو بیارم  براش کالباس بخرم ، هرچی توی کوچه گشتم ، رفته بود💔💔

سگ بزرگی هم بود

من تا حالا سگ نداشتم و با رفتارشون اشنا نیستم

هنوز  رفتارش و نگاه کردنش به من  

و فاصله گرفتنش از تمام آدما و ۲ کیلومتر همراهی کردن با من تا دم خونه برام تعجب برانگیزه

آیا کسی میتونه دلیل رفتار این سگ رو بگه بهم  ؟؟؟

ممنون میشم🌹🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

انرژیت رو گرفته

یه انرژی داشتی که باهاش هم فرکانس شده...

حیوانات خیلی جذب من میشن...

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.