2777
2789

🔴 در یکی از عجیب ترین گروگان‌گیری ‌های تاریخ کشور، یک خانواده در رشت ۲۹ ماه توسط یک باند حرفه ای گروگان بودند و هیچ شخص یا سازمان انتظامی و امنیتی هم نفهمیده!‼️

🔵اعضای این خانواده یکی یکی به شگردهای مختلف به گروگان گرفته شدند. دست‌ و پای‌شان بسته بوده، و آنقدر قرص و دارو به این‌ها میدادند که روزی ۱۷ ساعت خواب بودند. هنگام استفاده از سرویس بهداشتی یک نفر جلوی درب در دستشویی حاضر بوده و درب را هم نمیگذاشتند ببندند. حتی خانم‌ها!

🔵حمام هر ۲۰ روز در توالت، آن‌هم ۲ به ۲، درب‌ها همچنان باز و گروگان گیر در حال تماشای بدن‌شان! غذا فقط نان  لواش خالی. حق حرف زدن و حتی نگاه به‌هم نداشتند و به تجاوز و کشتن فرزندان‌شان تهدید شده بودند. پنجره ها همه پوشیده، درب‌ها چسب زده و قفل.

🔵تمام مال و اموالشان را بصورت قانونی طی این ۲۹ ماه تصاحب کردند، همه را فروختند و از کشور فرار کردند!

.

🔵هرکدام از دوستان و اعضای فامیل که در این مدت پیگیر بودند، تلفن را به یکی از اعضای خانواده می‌دادند، چاقو را زیر گلوش میگذاشتند و میگفتند بگو ما رفتیم تهران و دیگر نمیخواهیم با کسی در ارتباط باشیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر اتفاقی تواین دنیا ممکنه ولی یکم عجیبه چطور یه نفر فقط یه نفر شک نکرده این همههههه مدت پیگیر نشده..نگفته اینا کجان، نیستن 

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
هر اتفاقی تواین دنیا ممکنه ولی یکم عجیبه چطور یه نفر فقط یه نفر شک نکرده این همههههه مدت پیگیر نشده. ...

دقیفا دو سال گذشته یعنی کس و کاری نداشتن؟؟؟ 

و اینکه چه جوری اموال رو فروختن 

🔴 در یکی از عجیب ترین گروگان‌گیری ‌های تاریخ کشور، یک خانواده در رشت ۲۹ ماه توسط یک باند حرفه ای گر ...

ببخشید ولی چه فامیل نادانی داشتن 

به من اگر کسی زنک بزنه به نام خداوند هم سوگند بخوره همچین چیزی بگه ، قطعا میرم ازش خبر میگیرم و پای پلیس رو باز میکنم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ببخشید ولی چه فامیل نادانی داشتن به من اگر کسی زنک بزنه به نام خداوند هم سوگند بخوره همچین چیزی بگه ...

دقیقا عجیب تر از اون اینه که اینا بالاخره سرکار میرفتن بچه ها دانشگاه و مدرسه میرفتن

ببخشید ولی چه فامیل نادانی داشتن به من اگر کسی زنک بزنه به نام خداوند هم سوگند بخوره همچین چیزی بگه ...

اگه یکی از فامیلاشون نی نی سایت باشه اینجا تاپیک میزنه و همه هم میگن نه نری ها خودتو کوچیک نکنی اونم نمیره 😂

دقیقا عجیب تر از اون اینه که اینا بالاخره سرکار میرفتن بچه ها دانشگاه و مدرسه میرفتن

حس میکنم همه چیه پرونده رو نگفتن 

خیلی ناقصه 

مطمعن جزئیات مهم و بیشتری داره

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اگه یکی از فامیلاشون نی نی سایت باشه اینجا تاپیک میزنه و همه هم میگن نه نری ها خودتو کوچیک نکنی اونم ...

احتمالا همین بوده 

خواهر شوهر هاش تبانی کردن 🤭

دقیفا دو سال گذشته یعنی کس و کاری نداشتن؟؟؟ و اینکه چه جوری اموال رو فروختن

اره خب تعدادشونم زیاد بوده این خانواده یعنی دوستی اشنایی همسایه ها نباید بگن اینا یهو کجان .یا غریبه چرا رفت و امد میکنه واقعا .اموال که واقعا جای خودش.اصلا عجیبه یه جوریه

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹

تو یه خبرگزاری گفته بود چند نفر هم که زنگ زده بودن احوالشون بپرسن  رو تهدید کرده بودن اونام دیگه ترسیده بودن خبری نگرفته بودن ازشون

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀