ماریاممم۷۸ مدیر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 958 عنوان ذکر یونسیه کیا گفتن تاحالا | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست میشه نتایجشو بگید. البته درستش دو ایه هست تا اونجا ک میگه اورا نجات دادیم یه همچین چیزی... 1403/10/12 | 15:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماریاممم۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 958 اسی میشه درستش که دو ایه هس روبگی سوره انبیا ایه ۸۷ از لا الله الا انت... تا ایه۸۸ننجی المومنین. کپی نشد
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 5620 اره اونو بگی اثرات منفی داره اصلش اینه دوایه رو بگی. سوره انبیا ایه ۸۷ از لا الله الا انت... تا ایه۸ ... ااا مرسی❤️میرم بگردم ببینم کاملش چیه من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
علیاتبار عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 632 این ایه رونبابد ب تنهایی گفت اشتباهه درستس اینه:سوره انبیا ایه ۸۷ از لا الله الا انت... تا ایه۸۸ننجی ... به تنهایی هم میشه مشکلی نداره کاربر آقا
ماریاممم۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 958 به تنهایی هم میشه مشکلی نداره نه سنگینی داره وقتی نجات بخشه ک کامل بگی
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3570 این اشتباس باید ایه بعدشم بگی ذکرش ینی فقط این هر منبعی رو هم نگا کنی همینه به شما کی گفته اشتباهه؟ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3570 حضرت یونس (ع) به خدا میگه که من از ظالمین بودم و به خودم ستم کردم و ما هم که بنده ی خداییم اینو میگیمآیه بعدی رو خداوند فرموده که به سبب این دعا ما یونس رو نجات دادیم هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
ماریاممم۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 958 ذکرش ینی فقط این هر منبعی رو هم نگا کنی همینه به شما کی گفته اشتباهه؟ خب اگ اینم باشه گفتن اشتباهه سنگینی داره خودمم تجربه کردم. ازمن گفتن